Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek milyen értékek?

Ezek milyen értékek?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk párommal és policisztás jellegű petefészkek miatt küldött az orvos 3.és 21.napi vérvételre.

3.napi vérvétel:

TSH: 1.170 mU/l

LH/FSH: 0.45

FSH: 5.8 U/l

LH: 2.6 U/l

PROLAKTIN: 259 mU/l

Ösztradiol: 241 pmol/l

Tesztoszteron: 0.7 nmol/l

DHEA-S: 4.4 umol/l

21.napi vérvétel:

Vércukor: 4.8 mmol/l

Inzulin: 44.8 pmol/l

HOMA-IR INDEX: 1.4

PROLAKTIN: 150 mU/l

Progeszteron: 51.4 nmol/l

2020. nov. 2. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Ebből minden jó, van peteérés. Egyik értéket se látom rossznak. De majd a doki segít.

Lh és FSH szuper

Inzulin kiválló, progi szuper, prolaktin is átváltva tökély. Szó szerint minden rendben .

2020. nov. 2. 13:58
 2/7 A kérdező kommentje:
El sem hiszed, hogy mennyire örülök ennek :) már 2x műtöttek endometriózissal. 11évig szedtem fogamzásgátlót. Valószínűleg az abbahagyása után lettek policisztás jellegűek a petefészkeim, mert előtte sose mondták, hogy az lenne. Ebbe a hónapba kezdtem az lh tesztelést és a 16.napon pozitívat mutatott, de ugye az nem garancia arra, hogy meg is repedt. Azt meg nem tudom, hogy ahhoz milyen érték a jó, de akkor ezek szerint van esély a babára :) köszi a választ :)
2020. nov. 2. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt nem tudhatjuk van e esély babára. Nekem magasabb progival nem volt baba, fele ennyivel meg lett. Policisztás jellegü lehet a fogamzásgátlótól, de a hormonjaid rendben. Progi szintje kicsit alacsony átváltva 16.1 ng/ml 15 felett jó, ennek lehet oka, ha 21. Napon mentél. Mert 16. Napon volt ovud, vagyis pozi a teszt akkor mondjuk 17. Napon volt ovu, tehát 24. Napon kellett volna menni a "21." Napi vérvételre. Nem tudom milyen gyorsan emelkedik a szint, de esélyes, hogy szépen végbement az ovu. Én úgy tudom ovu utáni 7. Napon kapsz pontos eredményt, de ha napokkal hamarabb is ilyen lett akkor valószìnüleg ennél csak magasabb lett volna a 24. Napon.

Minden esetre a lényeges hormonok szuper progipótlás meg sima liba, ha a doki úgy látja :)

2020. nov. 2. 14:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Az inzulin éhomi? Mert annak brutál magas...
2020. nov. 2. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nézd a mértékegységet, nem magas. Át kell váltani.
2020. nov. 2. 15:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha jól váltottam át akkor az 4,48 mmol, az elvileg jó érték. Nekem pmol-ba adták meg.
2020. nov. 2. 15:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen éhgyomori volt
2020. nov. 2. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!