Lehet ez akár terhesség enyhe menstruáció mellett?
Arra lennék kíváncsi, hogy volt e már így valaki, és baba lett:
Szép nagy érett tüszőm volt, kaptam rá ovitrelle repesztőt, szept. 24-re nem vártam, 22.én a párommal este együtt voltunk, és azonnal ahogy kimentem wc-re rózsaszín folyás jött, majd másnapra már véreztem de nem a megszokott módon, és mennyiségben. 2 napig mondható hogy vérzés volt utána barnázás még 2 napig. (6 napos erős menstruációim szoktak lenni) még mondtam is a páromnak, hogy lehet megsértett valamit vagy nemtudom mert fájt is utána...
Tesztet egyébként csináltam előtte való nap (szóval kb 20. vagy 21. nem emlékszem) xepil tesztcsíkot, amin a barátnőmmel mindketten láttunk valamkt exxxxtra halványan, de aztán úgy voltam vele az xepil sokszor száradási csíkos maradt nekem, nem is foglalkoztam vele mert "megjött" amúgy is....ami nagyon furcsa nekem, hogy menzesz előtt (ahogy kiment az injekció hatása) nagyon fájtak a melleim és felduzzadtak, meg a petefésztem körül is nagyon szurkált, fájt a hasam. Ez mondjuk mindig van menzesz előtt, de most ahogy megjött nem múltak el azóta sem, csak a melleim álltak vissza alap helyzetbe de azóta is bizseregnek és fájnak...még sosem tapasztaltam ilyet, ezért arra gondoltam hátha mégiscsak van baba, és csak az együttlét miatt véreztem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!