Elkeseredtünk! Fer14? Ha segített mennyi idő alatt? Mennyire növelte a spermaszámot? Lett baba?
Figyelt kérdés
A férjem spermavizsgálata megtörtént..nálam nincs gond, neki 1 millió és abból csak 100ezer mozog..nyákos stb..küldik genetikára , tenyésztésre és nézik a hormonjait..azt mondta doki nagy a gond nem lehetetlen de főleg csak lombik..de én nem vállalom a lombikot..orvos tanácsolta a Fer14-et..olvasgattam róla, de olyanok tapasztalatát várnám akiken segített. El vagyunk keseredve.Van már egy gyermekem, első házasságból, de közös babánk nincs:(2010. aug. 9. 17:15
1/14 anonim válasza:
Megkérdezhetem, miért nem vállalod alombikot??? Ilyet még nem is hallottam...
Nem akarlak elkeseriteni, meg sokan fogják javasolni, hogy szedjen mindenféle cuccokat, aztán majd csodákat láttok, de ez az eredmény gyakorlatilag nulla.
2/14 A kérdező kommentje:
Azért nem vállalom mert nem lehet..nem kaphatok semmiféle hormonkezelést mivel rákos daganattal műtöttek pár éve..jelenleg tünetmentes vagyok, de orvos nem engedi!
2010. aug. 9. 18:29
3/14 anonim válasza:
férjemnek 5 millió volt a spermaszáma, (20 milliótól mondják átlagosnak). Elkezdte szedni a FER14et és 2 hónapon belül baba lett. A minősége sem volt a legjobb, de arra már nem emlékszem mi volt a gond. Valami a viszkozitással volt.
4/14 anonim válasza:
ki az andrológusotok? Mi a Keletinél voltunk anno és jófej volt a doki. Még olyanokat tanácsolt, hogy ha sokat ül, akkor hűtse időnként a herezacskóját, mert általában a túlmelegedés miatt rosszak a sperma tulajdonságai.
5/14 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak..nagyon gratulálok, ez reményt ad:) gratulálok :)
2010. aug. 9. 20:20
6/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak..dr.Vétek L a dokija és nagyon jó szakorvos..sok tanácsot adott ő is..de mindenek előtt a Fer 14-et ajánlotta, sok betegén segített..köszi a választ
2010. aug. 9. 20:21
7/14 anonim válasza:
Szia! En is mar csak a FER14-ben bizok. Igaz kivizsgalason meg nem voltunk, mert egyszer mar sikerult teherbe esnem, de sajnos nem maradt meg. Viszont arra 7 honapot vartunk es most nem szeretnek annyit. En is szedem a baratcserjet, iszom a palastfu es cickafarkfu teakat , valamint folsavat szedek, gondoltam paromat is megprobalom kicsit "felturbozni". Hetvegen kezdi el szedni. Sztem egy probat mindenkepp meger. Foleg, hogy nalatok mar bizonyitott , hogy parodnal van a baj. Csodak mindig tortenhetnek es latod itt is van akinek bevalt. Igaz draga, de olcsobb, mint a lombik, na meg neked azt nem is lehet. Inszem? Vagy az is hasonlo elven mukodik, mint a lombik?
8/14 anonim válasza:
kettes-hármas ugyanaz volt:)
sok sikert Nektek is! Én azóta mindenkinek ajánlom. Biztos kell az is, hogy rendszeresen szedje, a férjem pl. nagyon feledékeny ezért mindig a telóját állította be, hogy be kell venni a FER14et:)
Lesz eredmény, bízz benne! 2 hónapon belül összejött a baba, most volt 1 éves a kislányunk és novemberre várjuk a fiúnkat:) a 2. teherbeeséskor már nem is kellett a FER14 kúra.
9/14 anonim válasza:
Most lehet hulyenek fogtok nezni, de azon gondolkoztam, ha egy pasi beszedi a 3 honapos kurat a FER14-bol akkor annak meddig tart a hatasa? Biztos nem orokke. Mondjuk ezen mar gondolkoztam mas gyogyszerekkel, gyogynovenyekkel kapcsolatban is, mint pl. baratcserje...
10/14 anonim válasza:
Azért a sikeres férjnek 5 milliós spermaszáma volt, itt meg 100.000 a mozgó sperma, ami ég és föld...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!