Méhen kívüli terhesség után újra teherbeesés?
Sziasztok!
Nyáron volt egy méhen kívüli terhességem amit műtöttek de a petevezetékem meghagyták. Letelt a várakozási idő, így már "nem vigyázunk". Viszont rettegek, hogy újra megtörténik. Írnának nekem azok akiknek hasonló esetük volt, és hogy a méhen kívüli utáni terhesség kezdete miben volt más vagy épp miben volt hasonló mint a méhen kívüli.. Pl éreztétek-e a "rossz oldalt", volt-e barnázás stb... Tudom minden eset más de egyszerűen rettegek..
Köszönöm ha szántok a válaszra pár percet..
Köszönöm nektek akik eddig írtatok! ❤️
Tudjátok pont az a bajom, hogy mivel megtartották a vezetőt így abban egyszer már elakadt, ráadásul nyilván jót sem tett neki hisz megsérült valamennyire, így meg még nagyobb az esély... 😥
Szia!
Én pont így vagyok most. Lassan 2 éve volt méhen kívülim. Ki kellett venni a jobb oldali petevezetéket, már belső vérzésem volt. Megjött a menzeszem akkor. Most 1 hete teszteltem pozitívat, mert a mensi helyett csak barna folyásom volt. Doki javaslatára szedek rutascorbint, E vitamint, D vitamint és magnéziumot. Szinte már csak reggel van halvány barna minimális folyásom. 25-én megyek dokihoz, de rettegek, bár próbálom vígasztalni magam, hogy most a menzesz kimaradt és szépen erősödnek a tesztjeim. Akkor talán sötét barna folyásom volt úgy emlékszem, most teljesen más. Minden jót Neked! (Ui.: majdnem 2 évig vártunk a babóra, kipróbáltam sok vitamint, nekem a Trimeszter 1 jódos változata 1 hónap után eredményt hozott.)
Kedves utolsó! Szívből kívánom, hogy minden rendben legyen! ❤️
A tiéd annyiban más eset, hogy neked kivették a rossz vezetőt, míg nekem nem, pedig nekem is már volt bőven vér a hasüregemben..
Ezért az én aggodalmam, mert simán elakadhat ugyanott.. Nem tudom miért nem alap, hogy kiveszik... 😪
Kedves kérdező!
Köszönöm szépen a bíztatást! <3 igen.. azt mondta a doki, hogy annyira roncsolódott már, hogy nem tudta megmenteni, amit én sem bánok így utólag.... Ma este kiderül... ma megyek nőgyógyászhoz. Remélem lát valamit. Ma vagyok pont 5 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!