Lehet,hogy máris összejött a baba 24 nappal az utolsó menstruáció után?
3-asnak igaza van. 5,3-as nyálkahártya menses után pár nappal van, ennek az ovuláció környékére 9-10 körül kell lennie. 7-8 alatt a beágyazódás már necces lehet, 6 alatt meg rendkívül kicsi az esélye, gyakorlatilag nulla. Ha 9 nappal ezelőtt ilyen volt, két napja, vagyis a mérés után 7 nappal neked pozitív a teszted, akkor az inkább lehet egy LH csúcs, mint terhesség. Ha a legjobb forgatókörnyvet feltételezzük, hogy előtte volt ovuláció, akkor nagyon vékony ez a méhnyálkahártya bármiféle beágyazódásra, ha utána, akkor pedig a teszt borzasztóan korán pozitív, a 6-7. dpon, de ugye ilyen endometriummal, hát nem lehet rapid beágyazódás... Ez így nem stimmel, valahol valami be lett nézve.
Nekem is 5mm-es endometriumom van, szoptatok és egyáltalán nincs ciklusom hónapok óta.
Az émelygést nagyjából bármi okozhat, a bimbósötétedés meg késői jel. Én is sötétedni véltem a mellbimbóimat, aztán a 22. hét környékén rájöttem, hogy mi is az a bimbósötétedés...
Most hagytad abba a gyógyszert.
A hormonjaid beindulnak, attól is lehetnek szokatlan érzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!