Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Elfelejtett...

Lehetek terhes? Elfelejtett tabeltta.

Figyelt kérdés
Délután belémélvezett a barátom. Este kimaradt egy szem tabletta.. másnap délbe vettem be. (több volt mint 12 óra) Ebbe az esetbe lehetek terhes, vagy így hogy aktus után maradt ki egy szem nem számít?
2020. okt. 26. 14:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
2. de gyogyszer csere miatt ez a ciklusom 10. napja volt
2020. okt. 26. 19:43
 12/15 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Nincs ciklusod. A fog.gátlónak pont az a lényege, hogy nincs. Mentruációd sincs.

Gyógyszer csere se számít, ha megvolt a folytonosság a két levél között. Ha volt egy kihagyott hónap ÉS spontán megjött a vérzés, akkor számíthat. Illetve, ha és amennyiben a menszesz 2-5 napja között kezdted el szedni az új készítményt, akkor még nem vagy védve. Ha a menszesz első napján, akkor védve vagy.

A második hét olyan lehet is, meg nem is esélyes. Az első hét a legrizikósabb (kihagyott szem esetén), a harmadik a "legbiztonságosabb".

Én a helyetekben a következő levél első szeméig kiegészítő védekezést használnék, ha és amennyiben még nem akartok gyereket.

2020. okt. 26. 20:25
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem volt kihagyás, gyógyszercsere volt, és a doki javaslatára menstruáció első-második napján kezstem el szedni a tablettát. (hajnalba jöt meg és este vettem be az első szemet), és a 10. szemmel csúsztam 14 órát.
2020. okt. 26. 20:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Persze, ezek után védekezünk duplán, csak nem tudom most ebbe a helyezetbe mennyi az esélyse a terhességnek.
2020. okt. 26. 20:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem szàmít mikor szexeltél.

Csak az szàmít hogy hanyadik héten csúsztâl a tabival.

Ezt keresd meg a leíràsban.

Lehetséges a terhesség, de nincs sok esély rá.

2020. okt. 27. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!