Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7 napja késik fehér krémes...

7 napja késik fehér krémes váladékot észleltem bugyimon és néha szurkal lent mehemnel szerintetek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
1, 5 hónapja szedem napi 2 szem bronchocriptin nevű tabit prolaktin szintemre.
2020. okt. 25. 01:23
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Orvoshoz menny el azért, többet fogsz tudni általa mint altalunk.
2020. okt. 25. 01:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazad van menni is fogok kedden 4 re magán orvosom van. Csak éjjeles vagyok és szeretem a több megoszlo véleményt olvasni :)
2020. okt. 25. 01:44
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Ez egy komoly kérdés? Késik. Tesztelj. A többi csak rizsa. Nem látunk beléd és nyilván azt várod, hogy valaki azt írja 100%baba. De az igazság az amíg nem tartod a kezedben semmi sem 100% tesztet csinálj mivel késik. Olyan tünet meg nem létezik ami csak terhességre utalna....tünetre nem adunk. Sok sikert!
2020. okt. 25. 06:03
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Erre annyit tudok írni, hogy vágy terhes vagy ,vagy nem. Nekem 2 hetet késett, az összes tünetem megvolt, minden stimmelt, csak épp a teszték voltak negatívak. Aztán mire orvoshoz mentem, addigra megjött. Szimplán késett. Ennyi volt az ők. Tünetek alapján Én is gondoltam hogy baba lesz. De nem. Szval a tünetek nem adnak semmire alapot . Majd az orvos elmondja mi a késés oka.
2020. okt. 25. 09:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat. Nem feltartani akartalak a kérdésem el titeket csak egy nő vagyok mindenhez negatívan áll hozzá és pont nem pozitívan konkrétan lehet "bevonzom" a negatív tesztet :D
2020. okt. 26. 08:23
 6/6 anonim válasza:
végül megjött?:D
2021. ápr. 15. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!