Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő után írnak fel...

Mennyi idő után írnak fel bármit, ami elősegíti a terhességet? Mi nagyon szeretnénk és sürgőssen! A párom hamarosan megy külföldre. Van vmi ötletetek?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 20:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na látod:)!!
2008. nov. 28. 21:23
 12/13 anonim ***** válasza:
70%
Szia! Nem akarok nagyon beleszólni mások életébe, de szerintem ha most elmész a dokidhoz és becsapod azzal, hogy ti már nagyon régen próbálkoztok, akkor egy csomó - lehet , hogy tök felesleges - vizsgálatnak leszel kitéve. Én elhiszem, hogy nagyon szeretnél babát és én tudom a legjobban, hogy ha elmegy a párod külföldre, akkor milyen nehéz lesz várni arra, hogy akor mikor jön össze majd, mert az én férjem március óta van kinn Londonban és mi is szeretnénk babát és 3 havonta jön haza. De nem akarom magamt kitenni egy csomó vizsgálatnak, mert csak egy iszonyatos izgalomhoz vezet, görcsölni fogsz minden eredmény előtt és hog minden rendben van e és közben meg elképzelhető, hogy magától is nagyon hamar összejönne. Egyébként én is nagyon sokáig szedtem a fogigátlót és van már két kislányom akik elsőre sikerültek, úgyhogy amiatt bizti nem lesz probléma nálatok sem. Ha megkérdezhetem mikor megy el a férjed? Ha gondolod írhatsz nekem emailt, ha tudsz, mert a tapasztalataimat szívesen leírom neked hisz egy cipőben járunk. Én is sokat gondolkoztam hogy mivel lehetne segíteni, hova menjek, itt is kérdezgettem, de felesleges rágörcsöléshez vezet. De tényleg te tudod, hogy mit szeretnél , csak jótanácsnak szántam!
2008. nov. 28. 22:00
 13/13 anonim ***** válasza:
A becsapást persze nem 1 évre gondoltam!!!!!!!!!! 2-3 hónap túlmondás nem gáz!!!!
2008. nov. 30. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!