Hány napig nem lehet szeretkezni vizsgálat előtt? Most megy a párom meddőségi vizsgálatra, illetve megbeszélésre még nem tudni. Hogy van ez, akkor kell neki mintát "produkálni", vagy majd vinnie kell?
Köszi a gyors választ!
Akkor ezek szerint engem is beengednek oda?Mert gondolom hogy nehéz lesz....Én is tiszta stresszes vagyok nőgyógyász előtt:-(
Mi magándokinál voltunk, 5 nappal előtte már nem lehet szex, mi vittük a mintát, de elárulom,h az én páromnak így is nehéz volt,pedig az 5nap miatt ki voltunk éhezve rendesen...
a minta max 1 órás lehet!
ajánlom: www.potenciaklinika.hu-t,mi itt voltunk.
eredmény rögtön van,1 órán belül! és 1 perces manuális vizsgálat is van,abból már érződhet hererendellenessé,sérv,visszér! minden 2.rossz spermaképnek ez az oka!
Nagyon köszi mindenkinek!
Uhh,mi is magánrendelésre megyünk,azért sem tudom mivel fogják kezdeni,azt sem tudom,hogy mondják-e majd hogy később vagy akkor kell a minta....
Remélem 4 nap elég:-)Mert tegnapelőtt(csüt) este óta már nem szeretkeztünk, és hétfőn este 6-ra kell mennünk.
Szia!
A párom jövö héten megy. Azt mondták nekünk, hogy 3 nappal a vizsgálat előtt ne legyen szex, de max 5 nap (a vizsgálat előtt) maradjon ki. Pécs
Hali,nah megvolt,csak hétfőre kaptunk időpontot,minden oké vele hál Istennek,de valaki azt mondta hogy változó lehet a teszt eredmény,nem mindegy hol van csináltatva.
Magánrendelésen voltunk ott csak jó a gép,vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!