Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány napig nem lehet szeretkez...

Hány napig nem lehet szeretkezni vizsgálat előtt? Most megy a párom meddőségi vizsgálatra, illetve megbeszélésre még nem tudni. Hogy van ez, akkor kell neki mintát "produkálni", vagy majd vinnie kell?

Figyelt kérdés
Tudom volt valami hasonló kérdés,valamikor,de sajnos nem találtam meg.
2008. nov. 28. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha mintát kell adnia, akkor előtte legalább 3 napig ne legyen semmi, mert téves eredményt kaphat. Vinni nem lehet mintát, ott kell egy teremben, de jobb ha mész te is, mert szegénynek nem biztos, hogy könnyű lesz.
2008. nov. 28. 20:11
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!

Akkor ezek szerint engem is beengednek oda?Mert gondolom hogy nehéz lesz....Én is tiszta stresszes vagyok nőgyógyász előtt:-(

2008. nov. 28. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 5 napot mondtak és igen Te is bemehetsz Vele.
2008. nov. 28. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi magándokinál voltunk, 5 nappal előtte már nem lehet szex, mi vittük a mintát, de elárulom,h az én páromnak így is nehéz volt,pedig az 5nap miatt ki voltunk éhezve rendesen...

a minta max 1 órás lehet!

ajánlom: www.potenciaklinika.hu-t,mi itt voltunk.

eredmény rögtön van,1 órán belül! és 1 perces manuális vizsgálat is van,abból már érződhet hererendellenessé,sérv,visszér! minden 2.rossz spermaképnek ez az oka!

2008. nov. 28. 22:08
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek!

Uhh,mi is magánrendelésre megyünk,azért sem tudom mivel fogják kezdeni,azt sem tudom,hogy mondják-e majd hogy később vagy akkor kell a minta....

Remélem 4 nap elég:-)Mert tegnapelőtt(csüt) este óta már nem szeretkeztünk, és hétfőn este 6-ra kell mennünk.

2008. nov. 29. 08:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Most nézem amit ajánlottál.Mebízhatónak tűnnek,csak messze van Soprontól:-) de azért köszi!
2008. nov. 29. 08:49
 7/8 anonim válasza:

Szia!

A párom jövö héten megy. Azt mondták nekünk, hogy 3 nappal a vizsgálat előtt ne legyen szex, de max 5 nap (a vizsgálat előtt) maradjon ki. Pécs

2008. nov. 30. 10:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Hali,nah megvolt,csak hétfőre kaptunk időpontot,minden oké vele hál Istennek,de valaki azt mondta hogy változó lehet a teszt eredmény,nem mindegy hol van csináltatva.

Magánrendelésen voltunk ott csak jó a gép,vagy?

2009. jan. 11. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!