Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhesség?

Szerintetek terhesség?

Figyelt kérdés
16-n kelle5 volna megjönnie. Párommal 10én szeretkeztem védekezve de miután levette az óvszert kényesztetett a kezével tovább de nem nyúlt fel.. Már 10én reggel 5kor fájt a hasam olyan megakar jönni. 13án is 15én is meg 18 án is de nem akar megjönni. Mi lehet a baj? 5 napja késik de semmit sem érzek másképpen nem vagyok rosszul és semmi különös nincs. A nyákomnak nagyon picit van csak szaga nem nyulós olyan nagyon csuszos vizes vagy hogy mondja. Máskor is késett már ennyit.
2020. okt. 20. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsi rá az esély, de egy teszt mindenre megoldás. Tesztelni a leghosszabb ciklust nézve érdemes vagy aktus után 14 nappal. Amúgy meg ha kissé szagos a nyák, akkor inkább menj el orvoshoz, mert valami fertőzés okozhatja.
2020. okt. 20. 19:02
 2/3 A kérdező kommentje:
A teszt semmit se mutatott
2020. okt. 20. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Védekeztetek.. hogy lennél terhes? Fel se nyúlt.. egyáltalán tudod, hogyan készül a gyermek?

16-án kellett volna megjöjjön, 10-én voltatok együtt, az csak hat nap amúgy is. Ovud meg 8 nappal hamarabb volt mint az aktus, kb. Bár mivel késik lehet később volt. Lényeg a lényegben, ha összekened a szádat vajjal a gyomrodba még nem jut belőle.... Ugyan ez odalent, ha összekeni a nemiszerved, meg izgat még a méhszájadig nem jut el.

Végiggondoltad egyáltalán ezt a kérdést? Ne haragudj, de nagyon buta vagy, ha terhességre gondolsz....

2020. okt. 20. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!