4 különböző teszt sem mutatja ki a terhességet?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek, hogy a teszt nem mutatta ki a babát?
Megszakítással védekezünk (tudom,hogy nem biztonságos). Ezután kb a 8. napon pecsételtem, de csak fél napig. Néha görcsölgetek,van az a "mindjárt megjön" érzésem,de már 7. napja, hogy késik. Kimaradástól számított első 4 napon minden reggel teszteltem, de negatív lett. A fiamnál már menzesz előtt 5 nappal kimutatta a teszt. Ettől függetlenül lehetseges, hogy teherbe estem, és érdemes még tesztelgetnem, vagy ezek után biztos nincs baba a dologban?
2020. okt. 18. 15:35
1/8 anonim válasza:
Nem gondolnam, hogy terhes vagy. Ha az ovudat biztosan tudod. Maskulonban akar később is lehetett az ovud, es ha akkor is voltatok egyutt azt meg teszt nem mutatja ki.
3/8 anonim válasza:
Ha valakinek kimutatta egyszer mar, a kov terhessegnel is kimutatja, ha baba van.
4/8 anonim válasza:
4 teszt negatív. Nem vagy terhes.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat😊
2020. okt. 18. 18:41
6/8 anonim válasza:
Megnyugodhatsz, nem terhesseg lesz 🙂
8/8 A kérdező kommentje:
Nem lett végül baba belőle, bár kicsit reménykedtem, de talán jobb is így, itt a vírus idején nem biztos, hogy érdemes most belefogni 😊
2021. márc. 26. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!