Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tuti nem vagyok terhes, akkor...

Tuti nem vagyok terhes, akkor miert emelygek es szedulok?

Figyelt kérdés

Kb. Szeptember 12 en voltam parommal, azota volt mensim. Multheten (oktober 8) voltam dokinal, csinalt huvelyi ultrahangot, nem latott terhesseget, es azota volt masodik mensim is, tegnap lett vege. Mikor mondtam a dokinak, hogy egy jo ideje szedulok, emelygek azt mondta terhes tuti nem vagyok. O is csinaltatott velem egy tesztet, biztos ami biztos es az is negativ lett.

Azota meg mindig emelygek es szedulok, amit nem ertek. Meseltem baratnoimnek, azt mondtak valoszinu ez a sok front, a valtozo ido, mert ok se erzik jol magukat.

Jovoheten megyek haziorvoshoz, de o olyan doki, aki mindig azt mondja nekem, hogy hipohonder vagyok, eltulzom a dolgokat, probaljak meg sokat relaxalni, nem lesz semmi baj es azzal zarja le a dolgot, higy szedjek grafuit cseppet, mert az mindenre jo.

Szerintetek mintevo legyek? Csinaljak egy uj tesztet? Vagy En viszem tulzasba.

Nektek volt mar ilyen, hogy hoszabb ideig emelyegtetek es szedultetek?

2020. okt. 18. 13:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy terhes, az orvos is megmondta, ő csak jobban tudja és a házi fokos is megmondta, hogy hipohonder vagy. Szerintem is az vagy. Pszichológust is felkereshetik ezügyben.

Vegyél be egy fájdalom csillapítót és aludjál.

2020. okt. 18. 14:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben neurológust vagy fülorrgégészt keresnék fel. A szédülés okát kell megkeresni, az agyban vagy a hallójáratban. Azért émelyegsz, mert szédülsz.
2020. okt. 18. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom egy párszor már lehettél ezzel azzal a háziorvosnál, ha ezt mondta.

Terhes nem vagy az tuti (orvos, sol nega teszt) felesleges pazarolnod még egy tesztet.

Én is pszichológust ajánlok. Hátha pszichés eredetű a rosszulléz

2020. okt. 18. 14:19
 4/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a tanacsokat!

A nogyogyaszom is lelki dolgokra gondol. Nagyon stresszes idoszakon vagyok tul es a kovetkezo honapok sem konnyitik meg a helyzetem, de agyturkaszhoz nem akarok menni, mert nem hiszek bennunk.

2020. okt. 18. 14:23
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
És, fiúklányok, itt az élő példa, hogy ebben a nagyszerű mai, minket körülvevő társadalomban mi az egyik legfőbb baj. Pedig sok emberre ráférne a pszichológus, ez ezen az oldalon is egyértelműen látszik. Hinni a templomban kell... 😏
2020. okt. 18. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Keress rá neten, mi minden okozhat szédülést. Fülprobléma, amit írtak, vagy ha szemüveg kellene, nyaki gerinc, meszesedés, vérnyomás, cukor, hormonális okok (peteérés, mentést körül), ami még laikusként eszembe jut. Aki szédül, az meg émelyeg is.
2020. okt. 18. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Még az is okozhat szédülést, hogy leesik a vércukrod, nem iszol eleget... Számos oka lehet. De ha az uh-n nem látott semmit a doki, terhes biztosan nem vagy.
2020. okt. 18. 22:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Aktus utan 3 het es 4 napra ra (majdnem egy honap) voltam dokinal, nem tudom ilyenkor lehet is e latni valamit...
2020. okt. 18. 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:
De könyörgöm, azóta menstruáltál kétszer is.
2020. okt. 19. 11:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Jo jo!

Csak az elso a szokasosnal kevesebb idejig tartott. (Mindig 3 napos a mensim) Egy napig vereztem, a masik mindig csak a wc papiron volt ver.

Az aktus miatt a mensi harom nappal hamarabb jott meg.

2020. okt. 19. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!