Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel teszteltem lh val...

Ma reggel teszteltem lh val is és kissé meglepődtem szerintem halvány pozi lesz remélem nem kémiai?

Figyelt kérdés
[link]
2020. okt. 16. 08:06
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
30as..na figyelj nem vagyok pszihopata nyilván látszik a csík rajta és azért is tettem fel kérdésként.. Akadj le rólam és remélem a rossz indulatod melett lesz öröm is az életedben ennek ellenére is.. Én nem vagyok olyan mint te..Ha nem láttam volna a csíkot nyilván fel sem tettem volna..de azért köszi hogy igy ismeretlenül is ócsárolsz..
2020. okt. 16. 20:40
 32/36 A kérdező kommentje:
2020. okt. 16. 20:43
 33/36 A kérdező kommentje:
Karikáztam.. De nem full egyértelmű az tudom én is..
2020. okt. 16. 20:43
 34/36 anonim ***** válasza:
Sajnos negatívak a tesztek. Légy türelemmel, amelyik tesztek fotón nem látják itt a gyakorin azok szinte mindig negatívak. De én pl töltöttem már fel olyat amit mindenki látott és drukkolt aztán egy nappal hamarabb meg is jött a havim. A tieden sajnos annyi se látszik. Jönni fog az a kis manó, de szinte tuti, hogy nem most. Ha van baba 2 naponta tesztelve egyértelműen látná itt mindenki.
2020. okt. 17. 06:15
 35/36 anonim ***** válasza:

Figyu, ha mar koran tesztelsz, ne 25-os teszttel tedd! Az csak nemvart napjan mutat valamjt, es akkor sem tul erősen, tapasztalat!

Hasznalj Predictort 11dpo-tol

2020. okt. 17. 07:27
 36/36 Barbie03 ***** válasza:
ezek mind negatívak szerintem,vagy max száradási csík. A képeken egyiknek sincs rózsaszín beütése,a halvány pozi nem így néz ki sajos :( tesztelj másikkal 2 nap múlva reggeli elsőből.
2020. nov. 11. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!