Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melegvíz megemeli a hőt?

Melegvíz megemeli a hőt?

Figyelt kérdés
Reggel elfelejtettem hőt mérni, munka előtt fürödtem kádban melegvízben egy fél órát. Utána jutott eszembe, vártam, hogy kihuljek de 36.8 lett a hőm, előtte reggel tegnap 36. 1
2020. okt. 14. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
63%

Minek megmérni a hőt teherbeeséshez?

Egyébként egy kicsit igen.

2020. okt. 14. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Nem... a melegvíz CSÖKKENTI a hőt. És ezek szerint az IQ-t is.
2020. okt. 14. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

Jesszus....

Ciklusvezetéshez úgynevezett maghőt kell mérni ami minimum 4 óra alvás után hüvelyben vagy szájban kell történjen. Ha már felülsz és mozogsz emelkedik a hő....evés, emésztés szintén emeli a hőt...a melegvìz meg aztán pláne....ez nem agysebészet....

Szóval, csak is kizárólag reggel kinyitod a szemed és egy kezeddel elintézed a lázmérőt. Ha nem sikerül akkor annak a napi mérésnek annyi. Nem írod be és kész. Sajnos ez ilyen macerás dolog, de csak úgy van értelme, ha jól csinálja az ember.

Használj inkább ovutesztet azon nem változtat semmi :)

2020. okt. 14. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A mai napot ne írd így be:)

Ébredés után még ágyban kell mindig ugyanott. Pl szájban

Ha már felkelsz, nem ér semmit....

2020. okt. 14. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!