Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek később lehetett...

Szerintetek később lehetett mégis az ovuláció?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban semmi nem jött össze se az lh teszt, rosszkor voltunk együtt, nyák se úgy volt.. Nem is szokott ilyen korán peteérésem lenni. 1 hete iszonyatosan fáj mindkét mellem kétoldalt. 15 napos volt múlt hónapban a luteális fázisom. Mégis később volt ovuláció? Tegnap teszteltem délután 25össel az negatív volt.
2020. okt. 9. 13:44
 1/4 A kérdező kommentje:
2020. okt. 9. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ebből baba biztos nem lesz, a luteális szakasz hossza állandó maximum 1 nap eltérés lehet plussz vagy minusz.

Gyanús a görbéd, hogy nem repedt meg a tüsző. Késni akkor késik, ha az ovuláció kimarad vagy később van.

Ha később volt, talán a 20. napon lehetett, de akkor még van 6 nap a mensiig.

Viszont, ovu nélkül vagy késik a mensi, vagy jön időre. Ezt sose lehet tudni.

Terhes görbe lenne, akkor most a teszted csodaszép kétcsíkos lett volna :S Sajnálom, ez a ciklus valószínű gubancos, remélhetőelg a következő szép lesz, ha az is furi lesz, akkor érdemes 3. és ovu után 7. napi hormonszintet nézetni.

2020. okt. 9. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem 30.án volt az ovud.
2020. okt. 9. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Hat vagy 30an volt ovud, vagy ez egy ovumentes ciklus lesz. Vaaagy meg mindig probalkozik a szervezeted, es lesobb lesz ovud. Nekem sokszor volt, hogy 60. Nap kornyeken volt ovum. Szoval van ilyen is.
2020. okt. 9. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!