Lehetséges hogy babát várok?
Probálkozunk már egy ideje a babával. És végre 1 hete fájnak a melleim érzékenyek feszülnek, 4 napja a terdeim is sajognak pedig soha nem fájt még életemben ... 1 napja marad el a menszeszem , de félek tesztelni az ujabb negativ miatt. Enyhén van menszeszre utalo hasi görcsöm meg fáj a derekam. De ilyen meg nem volt soha hogy a melleim így fájjanak , feszüljenek...
Szerintetek? Vegyek egy ujabb tesztet reménykedve aztán bumm es negatív .. vagy volt már más is hasonló tünetekkel babás? :)
1napos kesesert tesztelni, uristen.🤦😅
Majd ha 2 het mulva se jon meg, utana.
Hát azt nem nagyon tudom, hogy kapcsolódik a térdfájdalom a terhességhez, kb. sehogy. Egy "jel" lehet itt, az a mellfájdalom, de lehet akár menstruációs tünet is.
Itt senki nem lát bele a hasadba, ennyiből senki nem fogja neked megmondani, ha terhes vagy. Azt az elfuserált logikát sem értettem soha, miért jobb a bizonytalanság, meg találgatni, hogy terhes vagy-e vagy sem, ahelyett, hogy pisilnél egyet és ott az eredmény. Attól, hogy nem veszel tesztet, és álmodozol, nem leszel jobban terhes, de ha mégis terhes vagy, akkor ajánlott 2-3 héten belül orvoshoz menni, amit ezzel csak tovább halogatsz.
6os:
De igen, minden ertelmes nő varna, hiszen akkor mar biztos eredmenyt ad.
Addig csak felesleges teszt kidobalas es idegeskedes, hogy jo e a teszt vagy sem.
Ezekbol vannak a halvany pozik, a latjatok e a 2csikot, meg barnas folyasom van mensi helyett terhes vagyok-e kerdesek!
Teljesen felesleges ido elott tesztelni. Ha elmaradt a mensi, turelem kell csak es ha meg 2het mulva sincs menstruacio akkor lehet tesztelni. Ez ilyen egyszeru.
Onkontroll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!