Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A beágyazódás mindig vérrel...

A beágyazódás mindig vérrel jár ? Nem tudom hogy most terhes vagyok e PCOS vagyok elvileg de ez még nem biztos a párommal együtt voltunk kb 4 napja és az előtt is és nem védekezünk és a méhemben nem ugy érzem hogy nagyon nyilal a mel bimbom is faj

Figyelt kérdés
(Szóval a mell bimbom nagyon fáj és olyan mintha ilyen nagyon apro pici patanasok lennének körülöte de nem az )
2020. szept. 29. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem inkább kb soha nem jár vérzéssel. Illetve az a ritka ha igen.
2020. szept. 29. 18:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem mert én ugy hallotam de sztd lehet az köszönöm a válaszod
2020. szept. 29. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt nem lehet megmondani. Több verzió is van. Lehet elindul valami de nem lesz belőle semmi. Lehet elindul valami és szulsz egy babát 9 hónap múlva. Lehet amit érzel nem jelent semmit. Mielőtt a teszt ki nem mutatja a hcg-t sajnos minden opcióra egyenlő esély van.
2020. szept. 29. 18:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen értem azért köszönöm tesztelni fogok minden kép
2020. szept. 29. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4 nap után még nincs beágyazódás.
2020. szept. 29. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az a ritkább ha vérzéssel jár
2020. szept. 29. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
5 terhességem volt (sajnos 3 vetélés) 1xnem volt beágyazódási vérzésem. És nem is ismerek olyat, akinek lett volna...
2020. szept. 29. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!