Kinek milyen folyása volt a nemvárt elott és pozitiv lett a tesztje ?
Figyelt kérdés
#Nemvartelott
2020. szept. 28. 08:14
1/10 anonim válasza:
Követem! Pont ezt a kérdést akartam feltenni.
2/10 anonim válasza:
A kettő nem függ össze. Ugyanúgy volt folyásom a teherbeesés hónapjában, mint a többiben.
3/10 anonim válasza:
A kérdező arra gondol szerintem ,hogy pl.a soron következő ciklus előtti napokban milyen volt.
4/10 anonim válasza:
Vizes a beágyazódás környékén.
5/10 anonim válasza:
Nekem erős hüvelyi folyásom volt, de a második terhességnél semmi ilyent vagy hasonlót nem tapasztaltam.
6/10 anonim válasza:
Én száraz voltam, kb 6. héttől lett vizes folyásom.
Alapvetően a mensit vízes folyás előzi meg, azzal indul el a nyálkahártya leválás.
De minden ember más és más, egy viszont szinte biztos, hogy terhesség alatt mindenkinek több a folyása.
7/10 anonim válasza:
Nekem menzesz előtt soha nem volt semilyen folyásásom. Viszont amikor baba volt a dologban akkor beágyazódás környékén (1 héttel a nem várt előtt) nagyon sok krémes folyásom volt pár napig.
8/10 anonim válasza:
Nekem barnás volt előtte, mint máskor mensi előtt. Gondoltam is hogy na akkor ez most sem sikerült. De mégis :)
9/10 anonim válasza:
Tök száraz voltam,aztán átváltott menszi kimaradása után vizesre.
10/10 anonim válasza:
Nekem amúgy száraz szokott lenni menstruáció előtt.
Első terhességnél vizes folyás volt már pár nappal menstruáció előtt. Másodiknál először krémes, utana a késés után vizes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!