Van a környezetedben olyan személyt akivel meg történt?
Figyelt kérdés
Aki úgy lett terhes jóval 40 felett, hogy 2-3 éve már nem volt menszesze és váratlanúl terhes lett?2020. szept. 26. 12:12
1/9 anonim válasza:
Nekem csak olyan 40+-os ismerősöm van, akinek azért hébe hóba volt még menzesze aztán nagyon rosszul érezte magát, orvostól orvosig járt nem jöttek rá mi a gond, utoljára nődokihoz ment ahol közölték vele, hogy 9 hetes terhes :) Nagyon meglepődött van már felnőtt gyermeke és erre már nem számított. Azért szerintem 40 felett ritka jelenség, ha már évek óta nincs mensi, inkább csak pár hónap marad ki.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Magam miatt tettem fel a kérdést, már 2 éve nincs menszeszem. Viszont tegnap este mikor a párom tusfürdő illatát meg éreztem felfordúlt a gyomrom. Ma reggel mikor mostam az öblítő illata volt ami zavart. Nem szeretnék babát van már 2 felnőtt gyerekem. Viszont mivel már 2 éve nincs menszeszem a doki azt mondta nem kell védekeznünk.
2020. szept. 26. 12:48
3/9 anonim válasza:
Egy tesztet lőjj el biztos ami biztos, illetve egy hormonsort lehet nem ártana nézetni, hogy tuti biztos vége a termékenységednek. Márha persze most nincs baba.
4/9 anonim válasza:
Mindenképp tesztelj, ha baba miatt vagy szagérzékemy, akkor már bőven mutatja.
5/9 anonim válasza:
Ha teszteltel leirod legyszi mi lett?
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy 41 éves vagy, vagy 49, mert nem mindegy, de ebben az életkorban simán előfordulhat terhesség.
8/9 anonim válasza:
Nekem is olyan van, akinek még hébe-hóba megjött. Csinálj egy tesztet. Az is lehet, hogy a hormonjaid bolondoznak csak.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Mindenképpen veszek tesztet és megírom az eredményt.Én is nagyon remélem, hogy csak a hormonok miatt van. 48 éves vagyok és én most már inkább unokáknak tudnék örülni:)
2020. szept. 26. 15:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!