Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van a környezetedben olyan...

Van a környezetedben olyan személyt akivel meg történt?

Figyelt kérdés
Aki úgy lett terhes jóval 40 felett, hogy 2-3 éve már nem volt menszesze és váratlanúl terhes lett?
2020. szept. 26. 12:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak olyan 40+-os ismerősöm van, akinek azért hébe hóba volt még menzesze aztán nagyon rosszul érezte magát, orvostól orvosig járt nem jöttek rá mi a gond, utoljára nődokihoz ment ahol közölték vele, hogy 9 hetes terhes :) Nagyon meglepődött van már felnőtt gyermeke és erre már nem számított. Azért szerintem 40 felett ritka jelenség, ha már évek óta nincs mensi, inkább csak pár hónap marad ki.
2020. szept. 26. 12:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Magam miatt tettem fel a kérdést, már 2 éve nincs menszeszem. Viszont tegnap este mikor a párom tusfürdő illatát meg éreztem felfordúlt a gyomrom. Ma reggel mikor mostam az öblítő illata volt ami zavart. Nem szeretnék babát van már 2 felnőtt gyerekem. Viszont mivel már 2 éve nincs menszeszem a doki azt mondta nem kell védekeznünk.

2020. szept. 26. 12:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy tesztet lőjj el biztos ami biztos, illetve egy hormonsort lehet nem ártana nézetni, hogy tuti biztos vége a termékenységednek. Márha persze most nincs baba.
2020. szept. 26. 12:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp tesztelj, ha baba miatt vagy szagérzékemy, akkor már bőven mutatja.
2020. szept. 26. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha teszteltel leirod legyszi mi lett?
2020. szept. 26. 13:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy 41 éves vagy, vagy 49, mert nem mindegy, de ebben az életkorban simán előfordulhat terhesség.
2020. szept. 26. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. szept. 26. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is olyan van, akinek még hébe-hóba megjött. Csinálj egy tesztet. Az is lehet, hogy a hormonjaid bolondoznak csak.
2020. szept. 26. 14:58
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mindenképpen veszek tesztet és megírom az eredményt.Én is nagyon remélem, hogy csak a hormonok miatt van. 48 éves vagyok és én most már inkább unokáknak tudnék örülni:)

2020. szept. 26. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!