Ha tegnap volt pozitív az lH tesztem, de csak ma tudunk együtt lenni akkor van esély még a babára?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt voltunk együtt legutóbb, tegnap volt pozi a teszt, ma 15:30kor teszteltem és halványodott. Ha ma összebújunk az még nem késő?2020. szept. 25. 15:56
11/20 A kérdező kommentje:
Nemtudom, de pozitív a hcg-m, akármennyire is viccesnek tűnik! :) Nem úgy, mintha leugrana a 2. vonal, de egyértelműen látni!
2020. okt. 1. 20:44
14/20 anonim válasza:
Szerintem neked korábban volt peteérésed és akkor lettél terhes. Vagy előző hónapban lettél az. Kizárt, hogy 5-7 nap elteltével kimutassa a teszt. Hisz még be sem ágyazódott. Drukkolok, hogy baba legyen, de azért még később, esetleg a nemvárt napján csinálj még tesztet. 🙂 Várom majd a fejleményeket. 🙂
15/20 anonim válasza:
Szerintem is korábban lehetett ovud 2-3nappal. Hamar repedt a tüsző. Jó egészséget :)
16/20 anonim válasza:
Mi újság veled kérdező? Babás vagy?
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdésed, 7 hetes kismama vagyok, szabályos petezsák, benne életjelenséget adó embryo :) Nagyon boldogok vagyunk!
2020. okt. 25. 23:32
18/20 anonim válasza:
Hatalmas gratuláció! 😊
Jó egészséges és boldog babavárást. 😊
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sajnos missed ab lett. Megint :(
2020. nov. 21. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!