Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 nappal a nemvárt előtt...

2 nappal a nemvárt előtt éreztek valamit? Én sajnos semmit. Mit kellene éreznem, ha sikerült volna?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
én nem éreztem semmit ez nem jelent semmit. Általában akik mindig éreznek valamit(mellfeszülés ez az amaz) ugyis megjön nekik. Attól még bőven lehetsz terhes mert nem érzel semmit.
2010. aug. 7. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem minden mensi előtt görcsölgetett a hasam,és elég feszült voltam.Cicik nem fájtak,na jó két-háromhavonta egyszer kb..

Nemvárt napján teszteltem pozit,kíváncsiságból,mert nem éreztem semmi mindjárt megjön érzést,ami szokásos volt.Hát be is jött,pozi lett a teszt.

Szóval nekem nem voltak tüneteim,ezek talán nálad is jót jelenthetnek. :)

2010. aug. 7. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem csak a cicik szoktak fájni,de azok minden hónapban fájnak.

És a hasam is szokott fájni meg érzem is,hogy megjön.

Aki nem érez semmit az szokott lenni álltalában terhes!:)

2010. aug. 7. 23:16
 4/4 mendy1025 ***** válasza:
Én mikor terhes voltam,az illatokat sokkal intenzívebben éreztem,már kb a nemvárt mensi előtt egy héttel.Meg egész nap tudtam volna aludni,plusz irtóra fájtak a cicijeim.Szóval nem mindenki van úgy,hogy nem érez semmit:)Mindenki más.De attól még lehet baba,hogy nem érzel semmit.
2010. aug. 8. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!