Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed Ab után kinek mikor...

Missed Ab után kinek mikor volt sikeres terhessége?

Figyelt kérdés

Júliusban volt missed ab 3 hónapot mondott a doki de mi amióta van házasélet próbálkozunk.

Volt akinek 3 hónapon belül sikerült?

2020. szept. 24. 19:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%
Mi meg vártuk hogy le teljen a 3hónap ezútán az első hónapban össze jött a baba.
2020. szept. 24. 22:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

13 hetesen volt missed ab. Rá két hétre megjött, és rá 4 hétre pozit teszteltem. Vírus miatt nem volt 6 hetes kontroll, de ott már babás voltam :)

Jelenleg 20 hetes vagyok.

2020. szept. 25. 06:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Akiknek hamar összejött: Szedtetek valamilyen vitamint vagy bármit vetélés után ?
2020. okt. 2. 15:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Én igen, Q10et, E-vitamint, femibiont, és magne b6-ot.

Nem tudom hogy ez segített-e, de az elment baba másfél év alatt jött össze. Ő pedig ezekkel a bogyókkal 1 hónap alatt.

2020. okt. 2. 19:37
 15/16 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. GAL babaváró vitamint szedtem, és kiegészítettem méhpempővel. Nem tudom, lehet, hogy ezek nélkül is sikerült volna, de tény, hogy én is meglepődtem, hogy elsőre összejött, pedig már bőven 30 felett vagyok.
2020. okt. 2. 20:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszokat! Én is méhpempőt kezdtem el, illetve folsav, meg párommal együtt termékenységet támogató/ciklus rendeződését segítő vitamint. Külön férfi, külön női. Remélem nálunk is segít!
2020. okt. 2. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!