Egy napja már késik a menstruációm, és kb egy héttel ezelőtt arra keltem egyik éjjel,hogy majd meghalok annyira görcsölök. Azóta minden nap úgy érzem, hogy biztosan most fog meg jönni, teljesen olyan érzés, de nem történik semmi!?
Tegnap kellett volna megjönnie, de egyenlőre még semmi. Viszont a cicim is elkezdett tegnap reggel feszülni, ezért bíztam benne, hogy biztosan megjön, mert csomószor fájt /feszült már a menzesz előtt. Délután teszteltem egy érzékeny teszttel, és negatív lett. De még mindig nem jött meg , a tünetek viszont nem változtak. Minig aznap szokott fájni a hasam, és ez a megjön érzés is aznap szokott lenni. Ilyen még velem nem volt. A cici fájás viszont volt, hogy már jó pár nappal előtte is fájt.
Szerintetek mi lehet?
Még semmi :) de türelmes vagyok.
És Te? :)
Itt sincs meg semmi:))! A helyzet valtozatlan!
Mensi sehol!
Viszont van egy ujabb negativ tesztem, ma csinaltam. Mindenhol azt olvasom, hogy most mar latszodnia kellene:/ Holnap reggel csinalok megegyet. Csak akkor tenyleg nem ertem, mensi se jott meg, anno beagyazodasi pecseteles is volt, minden, nem ertem:( allitolag a facelle tesztek jok, rosmann, csak ma oda mar nem sikerult eljutnom. X-epillel neztem ma 25 erzekenyseguvel
Lehet, hogy nekem most nem jon ossze? De amig a verzesem nem jon meg addig nem tudom feladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!