Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy napja már késik a menstruá...

Egy napja már késik a menstruációm, és kb egy héttel ezelőtt arra keltem egyik éjjel,hogy majd meghalok annyira görcsölök. Azóta minden nap úgy érzem, hogy biztosan most fog meg jönni, teljesen olyan érzés, de nem történik semmi!?

Figyelt kérdés

Tegnap kellett volna megjönnie, de egyenlőre még semmi. Viszont a cicim is elkezdett tegnap reggel feszülni, ezért bíztam benne, hogy biztosan megjön, mert csomószor fájt /feszült már a menzesz előtt. Délután teszteltem egy érzékeny teszttel, és negatív lett. De még mindig nem jött meg , a tünetek viszont nem változtak. Minig aznap szokott fájni a hasam, és ez a megjön érzés is aznap szokott lenni. Ilyen még velem nem volt. A cici fájás viszont volt, hogy már jó pár nappal előtte is fájt.

Szerintetek mi lehet?

2020. szept. 23. 14:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jaaaj, meg nekem se semmi... a mensi elotti gorcsok szinte teljesen elmultak, viszont helyette tompan nyom valahogy a holyagomnal, bar azt mar par napja erzem. Ha ma sem jon meg akkor hivatalosan is kesik:) de jo Neked mar "joval" elorebb tartasz:)! Hetfore minden kiderul:D nem teszteltem egyelore, nem merek!
2020. szept. 25. 09:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Énis várok még az újra tesztteléssel. Barátnőmnek az első kettő negatív lett , és a harmadik - 6 nap késés után lett csak nagyon halványan pozitív :)
2020. szept. 25. 10:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos nekem is van egy par napos negativ tesztem, mindenkinel mas, olvastam olyat, hogy vkinel 1 hettel elotte mar jelezte, de masoknal meg tobb hetesen akar honaposan se..:)
2020. szept. 25. 16:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Hogy allsz:))?
2020. szept. 25. 23:24
 15/18 A kérdező kommentje:

Még semmi :) de türelmes vagyok.

És Te? :)

2020. szept. 26. 19:23
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen, egyébként énis pont így hallottam, hogy annyira eltérő mindenkinél, hogy ebből nem nagyon lehet következtetni bármire is
2020. szept. 26. 19:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Itt sincs meg semmi:))! A helyzet valtozatlan!

Mensi sehol!

Viszont van egy ujabb negativ tesztem, ma csinaltam. Mindenhol azt olvasom, hogy most mar latszodnia kellene:/ Holnap reggel csinalok megegyet. Csak akkor tenyleg nem ertem, mensi se jott meg, anno beagyazodasi pecseteles is volt, minden, nem ertem:( allitolag a facelle tesztek jok, rosmann, csak ma oda mar nem sikerult eljutnom. X-epillel neztem ma 25 erzekenyseguvel

Lehet, hogy nekem most nem jon ossze? De amig a verzesem nem jon meg addig nem tudom feladni!

2020. szept. 26. 22:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Haho:)! Nalad mi a helyzet? En teszteltem, es hat sajnos nem... :) :/ szerdan megyek dokihoz, ott majd kiderul, hogy mi is a helyzet valojaban
2020. szept. 29. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!