Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azoktól szeretnék kérdezni,...

Azoktól szeretnék kérdezni, akik szedtek clostybegytet! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ezelötti két ciklusban szedtem clostyt.

Már rögtön az elsö hónapban pecsételgettem a 9.dpo-tól, majd megjött idöre a rendes menzeszem. Következö hónapban szintén volt pecsételés 11.dpo-tól. Majd rendesen megjött idöre.

Ez az elsö hónap closty nélkül. A 14.ciklusnapon vagyok, és megint barnázok kicsit. Ezelötti hónapokban mindig ezen a napon volt pozitív az ovu teszt. És másnap(15.ciklusnapon) meg újra negatív.

Szerintetek a closty borított fel mindent? Azért van a barnázás? Ezelött sohasem volt. A fogamzásgátló abba hagyása után is egyböl beáltt a ciklusom rendesen.

Mit gondoltok, ideje lenne már ezzel felkeresni az orvosom, vagy várjak meg még egy-két ciklust.

Ez a 9.próbalkozós hónapunk.

Járt más is így a closty miatt? Vagy épp a baba project alatt?

Köszönöm a válaszokat!

2020. szept. 22. 11:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sajnálom utolsó!

Mindenképp utána járok a dolognak. Az a baj, hogy itt csak az endometriózist hajtják nekem. Persze csak a sima házi orvos. És nem igen akarnak kivizsgálásokra küldeni. Azt mondják várjunk még, fiatal vagyok. 31 éves vagyok...

Mondtam nekik, hogy a magyarországi nögyógyàszom szerint nincs endom. Azt mondták azt így nem láthatják( hüvelyi ultrahangon), csakis laparoszkópiával!

Igazság szerint a menstruáciummal nem voltak eddig gondok, nem értem miért mondják azt, hogy az lehet.

Most már teljesen tanácstalan vagyok. Úgy álltam ehhez a hónaphoz hozzá, hogy elengedem a dolgot. Nem lh tesztelek, nem figyelem magam. Majd jön a baba, ha jönni akar.

Erre megint barnázok. Úgyhogy addig nem hagyom öket békén, míg ki nem derítik mi okozza ezt.

2020. szept. 22. 14:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Hú sajnálom kerdezo :( ez igy aztan eleg bonyolult. Viszont az egeszseged az elso,szoval mozgass meg mindent, hogy szakember lasson. Nem akarom a fraszt radhozni, de ez nem jatek,es a dokid irto felelotlen volt ha nem utasított kovetesre.

Ha mar nagyon nem akar kint veled valaki foglalkozni, mindenkep hivj fel MOn egy orvost, hatha hajlando lesz telefonon segiteni.

Kitartast!!

2020. szept. 22. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!