Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha rendszertelen a menstruáció...

Ha rendszertelen a menstruációm lehetek terhed?

Figyelt kérdés

Szóval a menstruációm nincs rendesen beállva, legtöbbször hónapokat marad ki. Az lenne a kérdésem így lehetek terhes?

Szoktunk védekezni, viszont ez mégis érdekelne.

17/L

2020. szept. 18. 13:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Upszi, elírtam...terhes:))
2020. szept. 18. 13:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. szept. 18. 13:39
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Minden további nélkül lehetsz. Attól hogy rendszertelen még van peteérésed csak éppen nem kiszámítható módon.
2020. szept. 18. 13:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így is lehetsz terhes.
2020. szept. 18. 13:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez tipikusan az a szar helyzet, amikor:

1. Ha nem akarsz gyereket, de nem védekezel, akkor bizony van esélye, hogy besikerül.

2. Ha akarsz gyereket, akkor általában jelentősen megnehezíti a teherbeesést

Szóval amíg nem akarsz terhes lenni, addig mindig kell védekezni akkor is, ha nincs rendben a vérzésed, viszont ha gyereket akarsz, akkor nem ártana ellátogatni orvoshoz és utánanézni, hogy mitől ilyen a ciklusod és lehetőleg kezelni.

2020. szept. 18. 13:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ki kellene vizsgáltatnod, mert ha inzulinrezisztencia és PCOS van a hátterében, akkor nem csak a meddőséget, de a cukorbetegséget is kockáztatod. A rendszertelen, hónapokra kimaradó menstruáció nem normális dolog, betegség jele, amivel mielőbb kezdeni kell valamit! Ne vedd félvállról, mert nem a gumi használata lesz a legnagyobb bajod néhány éven belül!
2020. szept. 18. 13:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány hónap marad ki?Nekem is rendszertelen a menstruációm.
2020. szept. 18. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

16 éves koromtól kezdve rendszertelen volt a menstruációm.

15 év alatt jártam számtalan nőgyógyásznál, endokrinológusnál, természetgyógyásznál stb. Túl sok előrelépés nem történt. Azt mondta az utolsó doki, majd ha babát szeretnénk menjek meddőségi központba...

Mikor eldöntöttük a férjemmel, hogy jöhet a baba, elsőre összejött...

Szóval ne támaszkodj védekezésként a rendszertelen menstruációdra! Védekezz!

2020. szept. 19. 00:01
 9/11 A kérdező kommentje:
#7, utoljára júniusban jött meg
2020. szept. 20. 01:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem is rendszertelen volt. Mikor gyereket akartunk, azt mondtuk a parommal, hogy na akkor innentol nem fogunk vedekezni, de be voltam jelentkezve egy nogyogyaszhoz pont azert, hogy vizsgaljuk ki miert nem szabalyos, kell-e hormont nezni stb. Hat le kellett mondanom az idopontot mert elsore terhes lettem. :D

Ettol fuggetlenul utolag azt mondom, ha nem akar az ember gyereket, akkor se art kivizsgaltatni az ilyet, persze 17 evesen meg siman lehet hogy nem allt be a ciklus.

2020. okt. 13. 22:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!