11 dpo . Valaki ???

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 11.dpo-n , tipikus mensis tunetekkel ( enyhebb gorcsok ) volt meg igy valaki es megis baba lett belole ? 27 eves vagyok 3. probalkozos honap.

2020. szept. 16. 06:50
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Szia 10-es ! Enis ugyerzem hogy , most nem sikerult . De megy a drukk !! Ami felkeltette csak az erdeklodesemet az az h sokkal jobb az etvagyam mint lenni szokott , bar nemhiszem h 11dpo-s tunet lenne ...
2020. szept. 16. 09:12
 12/31 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én ma vagyok a 10.dpon..nekem nagyon meg nőtt az étvágyam nagyon sokszor eszek ami rám nem jellemző mert egy nap nem sürün szoktam enni..illetve a sós ételeket kívánom nagyon..menstruáció elött mindig az édeset szoktam kívánni..a méhemet napok óta "puffadtnak" érzem néha vannak apró szurkák.. Illetve folyásom is van nem tudom mitől lehet..második baboca lenne ez az első próbálkozós hónapunk..az elsőnél a teszt már a 11.dpon ki mutatta.. Még nem tudom mikor fogok tesztelni.
2020. szept. 16. 12:52
 13/31 anonim válasza:
53%
1. vagyok. Nekünk az első baba lenne ,ez az első hónap. Peteérés előtt egy nappal voltunk együtt. Tegnap volt egy halvány második csíkom de ma nem volt. Pici szurkálást érzek. Szerintem nem lesz baba. Bár tegnap Nutellát ettem camambert sajttal 🙄☺️
2020. szept. 16. 15:57
 14/31 anonim ***** válasza:
13as ugyan olyan tesztel teszteltél? Ha jól értem akkor a 9.dpon teszteltél ez még elég korai bármi lehet de biztató hogy volt egy halvány teszteld :) drukkolok mindenkinek :) 12es voltam
2020. szept. 16. 16:11
 15/31 anonim válasza:
Igen ugyanezzel. 1.es voltam. :)
2020. szept. 16. 17:02
 16/31 A kérdező kommentje:
12 dpo : pici derekfajas es ennyi , mensi tunetek , nalatok mizujs ?
2020. szept. 17. 09:16
 17/31 anonim ***** válasza:

10es vagyok

Nálam a folyamatos hányinger van,ma megszédültem ami eddig nem fordult elő velem,ami furcsa volt,hogy a méhemből a fájdalom belesugárzott a szeméremcsontomba,ez csak akkor volt mikor terhess voltam.

Ha holnap nem jön meg,akkor tesztelek szombaton.

Izgulok és félek is,de reménykedem még egy kicsit.

2020. szept. 17. 19:54
 18/31 anonim ***** válasza:

Hát nekem megjott. Majd legközelebb 😁

3

2020. szept. 17. 21:53
 19/31 A kérdező kommentje:
Sajnalom utolso , szerintem nekemis megfog holnap , kicsi gorcseim vannak meg kozepen szur a hasam egesz reggel .:/
2020. szept. 18. 06:27
 20/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! Nekem meg mindig nem jott meg , es szurkal kozepen a hasam , ugyerzem mintha beteg lennek , holnap tesztelek 😊
2020. szept. 19. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!