Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges az ilyen???

Lehetseges az ilyen???

Figyelt kérdés
Megjott mar a honap elejen.. Viszont meg van 11 nap a kovetkezo menzeszemig, gorcsolget a hasam es kezd erzekeny lenni a mellbimbom, emelygek 2 napja korulbelul.. Lehetseges a terhesseg vagy ez pms lesz? Ilyen koran nem szokott jonni pms tunetem
2020. szept. 14. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Pms
2020. szept. 14. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez így kicsit kevés infó. Szexeltél védekezés nélkül? Akkor lehetsz tethes. Ha nem, akkor nem. :)
2020. szept. 14. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Terhes*
2020. szept. 14. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Terhességi tünetek még akkor sem jelentkeznének, ha terhes lennél, 11 nappal a nemvárt előtt is legfeljebb csak most történne a beágyazódás (nagyon nagylelkűen számolva, de inkább még az se), ilyenkor még garantáltan nem érzel belőle semmit. De ne legyen igazam. Késés esetén tesztelj, előre senki se fog tudni semmit mondani neked.
2020. szept. 14. 18:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem hogy mi van ha teherbe estem de persze megjott a honap elejen.. Igaz hogy ritka, de van ilyen.. Igen masfel eve nem szedek gyogyszert nem. Vedekezunk (nem felelotlensegbol mert ha lesz baba semmi baj nincs vele de nem tervezzuk) csak olyan furcsa nem szoktam ilyet erezni.
2020. szept. 14. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Késői peteérés? Akár az is lehet a tünetek alapján.
2020. szept. 14. 21:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt is megerzem miota nem szedek gyogyszert de sosem tart 2 3 napnal tovabb.. Na. Majd kiderul ha eljon a menzesz ideje
2020. szept. 15. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!