Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így lehetséges a terhesség?

Így lehetséges a terhesség?

Figyelt kérdés
Párommal babat szeretnénk. Eddig megszakítással védekeztünk, ezért megszokásból a fenekemre élvezett, de utána eszünkbe jutott mi van, és bele nyomtunk egy keveset a hüvelybe 😀 kb most vagyok a ciklusom közepén. Tehát esedékes a peteérés. Ennyi elég vajon?
2020. szept. 11. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Elég persze. De ez nem úgy működik, hogy elég jól csinálni, és azonnal kész is. Ha így lenne, nem lenne ennyi egészséges, éveket váró nő. De amúgy igen, elég ennyi, plusz egy kis türelem.
2020. szept. 11. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2020. szept. 11. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Kicsi az esély, de ha nem lenne semmi, akkor ez egy bevett védekezési módszer lenne - de nem az, mert ott van az a kicsi, de határozottan meglévő esély.
2020. szept. 11. 21:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Első baba első hónapban össze jött. Most még szoptatom őt, remélem ez nem zavar be🙂 akkor remélem összejön. Nem ment be az összes sperma csak a harmada.
2020. szept. 11. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem szexeltek újra, “rendesen” ha gyereket akartok??
2020. szept. 11. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Szaporák mint a nyulak.
2020. szept. 11. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, de nem tudom komolyan venni. XD Nagyon vizuális típus vagyok, és lelki szemeim előtt megjelent, ahogy önfeledt szeretkezés után hirtelen észbekapva tuszmákoljátok befelé a kifolyt cuccost.

Ne haragudj, de ez azért nonszensz! Főleg olyantól, akinek már van gyereke.

2020. szept. 12. 00:08
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
Én sem értem, miért nem szexeltek újra...?!
2020. szept. 12. 00:45
 9/9 anonim ***** válasza:
89%
Hű de ostobák vagytok!
2020. szept. 12. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!