Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után 7-8 nappal...

Peteérés után 7-8 nappal lehet beágyazódás?

Figyelt kérdés
2-3 napja enyhe megjön érzésem van meg közben néha olyan csipkelődő érzés a méhem közepénél mashogy nem tudom megfogalmazni , meg neha szurkál a hasam bal oldal és középen ,kicsit fel vagyok puffadva szerintetek lehet beágyazódástól van ?
2020. szept. 9. 13:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
4es nek is köszönöm :)
2020. szept. 9. 14:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem elmúlt ahogy jött. Az is és a görcs, derékfájás is. Majd felváltotta egy egész más jellegű,4.baba lévén ismerős érzés volt, ezért teszteltem, biztosra vettem, hogy pozitiv lesz. 4.voltam
2020. szept. 9. 14:38
 13/16 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Nekem nem múlt el, néha kicsit erősebben érzem néha gyengébben.

Eddig nem volt ilyen érzésem soha, hogy ilyen állandó enyhe menzesz szerű fájdalmam legyen. Inkább eddig csak nyilallgatott, pont emiatt reménykedtem, hogy most sikerült. De aztán sose sikerült :(

De én mindig találok magamon valami újat ami reményt ad, aztán mindig pofára esek :(

2020. szept. 9. 14:51
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Gratula a 4 babóhoz:)

Nekem is enyhült ezért kérdeztem összesen 3 napig tartott először szurkált bal oldalt a petefeszkem körül egész nap es a derékalj is fájt második nap ugyan így csak enyhében plusz hozza jött a menzi érzés és délután volt ez a csipkelődő érzés kb .3szor egymás után pár percig tartott ma szintén ugyan ezt a csipkelődést éreztem del előtt csak enyhebben meg néha szurkál a hasam bal oldal még középen.

2020. szept. 9. 14:56
 15/16 A kérdező kommentje:

6 os köszönöm:)

Sajnálom hogy nem lett babó.

Nekem is így szokott lenni mielőtt megjön.

Ezért is fura ez a a csipkelődés

2020. szept. 9. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező mi van veled?
2020. szept. 28. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!