Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire valószínű egy esetleg...

Mennyire valószínű egy esetleges terhesség ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel feküdtünk az ágyon, zsebkendővel letöröltem a spermát magamról, ezeket messzire elhajítottam az ágytól, de sötét volt és zsebkendő keresés közben hozzáérhettem esetleg a kisujjammal egy másik zsebkendőhöz, amit nem hajítottam le az ágyról.

Eltelt körülbelül 10 perc (orális szex történt a barátnőmön), majd a barátnőm hirtelen megfogott egy zsebkendőt és megtörölte magának.

Másnap reggel (ezután kb 8-9 órával) megjött neki a menstruáció, ezért is gondolom, hogy nem valószínű esetleges terhesség.

Lehetséges-e ilyesmitől terhesség? Úgy tudom, hogy a levegőn hamar életképtelen marad a sperma, viszont a zsebkendő változtat-e ezen (mondjuk a nedvszívó képessége miatt). Ő száraznak érezte a zsebkendőt, és amibe beletöröltem, azt tényleg lehajítottam az ágyról, de ettől függetlenül azért félek.

2020. szept. 6. 15:21
 1/4 anonim válasza:
93%
Nem
2020. szept. 6. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehet az...csak akkor ha hüvelykes ment volna a sperma...nyugi
2020. szept. 6. 15:28
 3/4 anonim válasza:
100%
nemxd
2020. szept. 6. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen terhes te debil.
2020. szept. 6. 18:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!