Nem lehet gond?

Figyelt kérdés

Már 6. hónapja szedem a tabit, eddig mellette használtunk óvszert is, mert nagyon parázós vagyok. Aug. 23.-án voltunk együtt óvszer nélkül, el is ment bennem. 3 nap múlva kéne megjönnie, de már nagyon aggódok. Nagyon-nagyon figyeltem, hogy a tabit mindig ugyanakkor vegyem be, konkrétan 2-3 percnél sosem maradtam többel el egyik napon sem a bevételi időtől, nem hánytam, nem volt hasmenésem, semmilyen más gyógyszert nem szedtem/szedek.

Ilyen körülmények mellett nem lesz gond, ugye?

2020. szept. 5. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. szept. 5. 15:10
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Ez nagyon nem normális viselkedés.
2020. szept. 5. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire félsz ne szexelj inkább..
2020. szept. 5. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire félsz tőle, akkor neked nem hiszem hogy a tabletta a legjobb megoldás. Minden hónapod para lesz
2020. szept. 6. 06:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Közel 20 évig szedtem alacsony hormontartalmú fogamzásgátlót kisebb megszakításokkal. Volt, hogy több órával később jutott eszembe bevenni. Olyan is volt, hogy elfelejtettem, ilyenkor óvszert használtunk vagy inkább nem voltunk együtt. Antibiotikum kúrám is volt többször, ami mellett nem alkalmaztunk kiegészítő védekezést (nem követendő példa - nem olvastam el minden hónapban a gyógyszer tájékoztatóját és nem figyelmeztetett senki, hogy gond lehet).

Egy szó, mint száz, sosem estem teherbe, amikor nem terveztük. Annak ellenére, hogy szerintem úgy teljes a szex, hogy belém élvez a végén a partnerem. Idegesség, vizsgák miatt volt csak kimaradt menstruációm.

Ha ennyire rettegsz így is, akkor azt neked kell helyretenni fejben, különben inkább ne szexelj, mert a magad életét keseríted meg az állandó félelemmel.

2020. szept. 6. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem. Túl aggódód.
2020. szept. 6. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!