Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes szex nélkül,...

Lehetek terhes szex nélkül, előváladéktól?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A minap barátommal aludtam, nem történt semmi, csak megujjazott. Pont akkor ovuláltam, azóta már meg kellett volna jönnie, viszont még mindig nem történt semmi (lassan 3 hete történt, a mensim 5 napja késik). Lehetséges hogy az ujján volt előváladék és attól teherbe estem? Teszteljek, vagy csak beképzelem? (Máskor is volt, sőt, a pajzsmirigyem miatt gyakori a menstruációkimaradásom, viszont fogamzásgátlót egyenlőre nem szedek, még nem akarunk lefeküdni)

2020. szept. 3. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Lehetsz.

Mondjuk nem tudom, ki hogy van ezzel, de én az ELŐTT szoktam tájékozódni a dolgokról, mielőtt megcsinálom őket, nem utólag kérdezgetek, amikor már édes mindegy. Szép is lenne, ha pl. az orvosok is az után állnának neki utánaolvasni az adott betegségnek, hogy már elvégezték a műtétet.

2020. szept. 3. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Ujjazástól? Hogy a csudába lennél? Netán vizipisztoly az ujja, hogy tud lőni? Nem, nem lehetsz, de 500.- Ft egy teszt, és megnyugszol.
2020. szept. 3. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Már egy foci csapatnyi gyerekem lenne, ha ez ilyen könnyen menne.

Vegyél egy tesztet és kiderül. Az esély nagyon kevés...

2020. szept. 3. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Kizárt.
2020. szept. 4. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kezeletlen pajzsmirigy problémák mellett a teherbe esés is közel lehetetlen. Valószínűleg el kéne menned endokrinológushoz, erre utal a szabálytalan menzesz. És ha rám hallgatsz, pajzsmirigy gondokra soha nem szeded a fogamzásgátlót, akkor is ha azt mondják, nem függ össze. Nekem sokat rontott az állapotomon, amit évekig tartott visszaállítani.
2020. szept. 6. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kizart a terhesség, így nem lehet teherbe esni.
2020. szept. 6. 21:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Updatelek: a teszt negatív lett. :)
2020. szept. 7. 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Tejóég :D
2020. szept. 9. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!