Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez a teszt pozitiv...

Szerintetek ez a teszt pozitiv vagy csak a száradási jelenik meg rajta?(1 hete késik)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Predictor early és kb. 5 perccel a teszt elvgézése után jelent meg rajta a második csik.

PCOM van, az elmúlt pár hónapban azonban 1-2 nap csússással mindig megjött, most viszont már egy hete késik (aug. 24-25 között kellett volna, hogy megjöjjön)

17-én (2 hete) voltam egyébként nőgyógyásznál és Clostyt irt a következő menzeszkor, de azóta is csak várom, hogy megjöjjön.

(Akkor egyébként egy 15mm-s tüszőt látott az orvos)

2020. aug. 31. 12:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
49%
A clearblue ebben nem megbízható, nekem a kémiait ugyanúgy mutatta. Inkább egy 25-ös xepil lenne a jobb.
2020. szept. 1. 22:17
 22/31 anonim válasza:
Szia! Először is gratulálok!☺️🙏🏻Én azt szeretném kérdezni,hogy van valamilyen tüneted? Vagy csak a késés miatt teszteltél? Nagyon érdekel,mert én múlthét szerdán voltam nődokinál és látott egy 14mm-es tüszőt,én azt hittem hogy az kicsi...de ezek szerint neked nőtt annyit és meg is repedt,és sikeres is lett💗Mi kistesóra gyúrunk már lassan 9hónapja..Én most utrogestant szedek,és reménykedem hogy ez lesz elég löket ahhoz hogy sikerüljön nekünk is🙏🏻
2020. szept. 2. 07:27
 23/31 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem semmilyen "klasszikus" tünetem nincsen (bár második baba lesz, és az elsőnél se volt semmi) ezért is vártam ennyit magával a teszt elvégézésvel is..Talán annyi, hogy többet járok pisilni.

Remélem neked is sikerül, még bármi lehet belőle! :) Én sem számtottam rá, de most nagyon boldog vagyok. Bár az előtted lévő válaszoló kicsit megijesztett, h ne kémiai legyen.. De se fájdalmam, se vérzés se semmi egyelőre.. Remélem minden rendben lesz, 2 hét múlva megyek orvoshoz :)

2020. szept. 2. 09:45
 24/31 anonim válasza:
Tuti nem kémiai lesz,szerintem a Predi se olyan halvány,és hogy a digitális is kimutatja,ott van Ő💗Köszönöm a válaszod!
2020. szept. 2. 10:40
 25/31 anonim ***** válasza:
Szerintem se lesz kémiai, ahhoz erős a predi, viszont így hogy megcsináltad a digit, egyértelmű, hogy nem egy hete késik a mensid :D Később volt ovud így 1 héttel kisebb a terhesség :) Ugye 1-2 hetet a digitális akkor mutat mikor meg kéne jönnie kb. és így a predi kicsit halványsága is megfelel. Én mondjuk megnéznék egy szimpla 25-ös tesztet akár x-epilt is, ha az mutatja, akkor tuti baba. Bár én már így is biztosra venném :D
2020. szept. 2. 10:44
 26/31 anonim ***** válasza:
[link] nekem ilyen volt és kémiai volt 1het után volt mensi..
2020. szept. 2. 21:24
 27/31 anonim ***** válasza:
26-os a tied azért fele olyan erős... nekem is olyan volt mint a tiéd, mikor kémiaim volt, bár nekem pl nem is késett, sőt egy nappal hamarabb megjött és vérzés mellett lett olyan tesztem mint neked. A kérdezőnek elég egyértelmű pozitív. A mienk sajnos kétesélyes volt :S
2020. szept. 2. 21:55
 28/31 anonim ***** válasza:

Nekem 10 nap késésnél már szinte leugrott a csík a tesztről.

Azt javaslom, hogy vegyél 1 fajta tesztet, és 2 naponta ismételd. Hogy erősödik-e. Vagy kérj vérvételt.

Mert ezek az extrahalvány tesztek még nem bizonyítanak semmit. Csak reménykedésre adhatnak okot esetleg.

2020. szept. 2. 22:16
 29/31 anonim ***** válasza:

Az én kémiaim:

[link]

[link]

2020. szept. 2. 23:41
 30/31 anonim ***** válasza:
71%

A kérdezőé határozottabb.

Bár fölös ezt nézegetni, nekem ikreim lettek volna és erősebb volt a teszt csík mint a kontroll 6 nap késés után... aztán első uh után pár nappal megálltak a fejlődésben... szóval édes mindegy, hogy halvány pozi vagy erős pozi, az elején mindenkinek halvány, de a pozitív teszt az pozitív, független attól, hogy mi lesz a vége.

Csak optimistán kell hozzáállni, ez most valami nagy divat, hogy hirtelen mindenki a kémiaival dobálózik... pár hónapja egy ilyen tesztnél max annyit hangoztatott mindenki, hogy "vak vagy? két csík, pozitív... minek kell ezt megkérdezni... tudsz számolni?"

2020. szept. 3. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!