Szerintetek ez a teszt pozitiv vagy csak a száradási jelenik meg rajta?(1 hete késik)
Predictor early és kb. 5 perccel a teszt elvgézése után jelent meg rajta a második csik.
PCOM van, az elmúlt pár hónapban azonban 1-2 nap csússással mindig megjött, most viszont már egy hete késik (aug. 24-25 között kellett volna, hogy megjöjjön)
17-én (2 hete) voltam egyébként nőgyógyásznál és Clostyt irt a következő menzeszkor, de azóta is csak várom, hogy megjöjjön.
(Akkor egyébként egy 15mm-s tüszőt látott az orvos)
Szia!
Nekem semmilyen "klasszikus" tünetem nincsen (bár második baba lesz, és az elsőnél se volt semmi) ezért is vártam ennyit magával a teszt elvégézésvel is..Talán annyi, hogy többet járok pisilni.
Remélem neked is sikerül, még bármi lehet belőle! :) Én sem számtottam rá, de most nagyon boldog vagyok. Bár az előtted lévő válaszoló kicsit megijesztett, h ne kémiai legyen.. De se fájdalmam, se vérzés se semmi egyelőre.. Remélem minden rendben lesz, 2 hét múlva megyek orvoshoz :)
Nekem 10 nap késésnél már szinte leugrott a csík a tesztről.
Azt javaslom, hogy vegyél 1 fajta tesztet, és 2 naponta ismételd. Hogy erősödik-e. Vagy kérj vérvételt.
Mert ezek az extrahalvány tesztek még nem bizonyítanak semmit. Csak reménykedésre adhatnak okot esetleg.
A kérdezőé határozottabb.
Bár fölös ezt nézegetni, nekem ikreim lettek volna és erősebb volt a teszt csík mint a kontroll 6 nap késés után... aztán első uh után pár nappal megálltak a fejlődésben... szóval édes mindegy, hogy halvány pozi vagy erős pozi, az elején mindenkinek halvány, de a pozitív teszt az pozitív, független attól, hogy mi lesz a vége.
Csak optimistán kell hozzáállni, ez most valami nagy divat, hogy hirtelen mindenki a kémiaival dobálózik... pár hónapja egy ilyen tesztnél max annyit hangoztatott mindenki, hogy "vak vagy? két csík, pozitív... minek kell ezt megkérdezni... tudsz számolni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!