Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt egy nappal 25ös...

Nemvárt előtt egy nappal 25ös érzékenységü tesz ha negatív akkor már biztos nincs baba?

Figyelt kérdés
15;16.án volt pozitív ovulációs tesztem .
2020. aug. 29. 09:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Hát nekem sincs. Az az adj uram isten de mindjárt típus vagyok. Toporogtam is minden menzesz előtt, de kibírtam. Megvártam mindig hogy késik-e
2020. aug. 29. 12:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát mostmár én is igy fogűk tenni és soha nem élem magam bele ...nagyon rosz tud ez lenni.
2020. aug. 29. 12:17
 13/16 anonim ***** válasza:
6 nap késés után lett pozitív a 10-es teszt. A hcg-m pár nappal később is csak 240 körül volt. 28 napos ciklusokkal.
2020. aug. 29. 16:42
 14/16 anonim ***** válasza:
59%

Ez még semmit nem jelent. Nem várt előtt még egy érzékeny teszt sem mutatja ki feltétlen a terhességet, nemhogy egy kifejezetten nem érzékeny teszt.

Amúgy én még úgy tanultam, hogy a terhesség egyik legelső jele, hogy nem jön meg a vérzés. Így soha eszembe nem jutott volna előbb tesztelni, minthogy kimaradt a vérzésem. Egyébként hónapokig próbálkoztunk babával mire összejött. Sőt, amikor kimaradt, nekem rövidebb ciklusaim vannak az átlagosnál, viszont kivártam a lehető leghosszabb ciklusomat, ami 5 nappal haladta meg az akkor átlagos ciklusomat és a következő nap teszteltem. Kétségeim nem voltak ezek után, hogy összejött... Neked is ezt javaslom. Akármennyire is várod, nincs értelme ideje korán tesztelni, mert abból még bármi lehet. Ha már 2-3 napja késik, akkor érdemes a tesztelést elkezdeni és akkor is mindenképpen koncentrált vizeletből.

2020. aug. 29. 17:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem keresd fel a nőgyógyászt, ő meg tudja nézni ultrahangon, hogy mi az igazság. :)
2020. aug. 29. 18:31
 16/16 anonim ***** válasza:
94%
Kedves 15-ös! A nőgyógyász ilyen korán még az ég világon semmit nem látna, ha terhes is lenne a kérdező. Sőt, ha már pozitív teszt van, még akkor sem feltétlen, max. arra utaló dolgokat láthat, de egy későbbi időpontra hív vissza még egy orvos is, ami a kérdezőnél még legalább 2 hét lenne, amire visszahívná annyira korai lenne az a terhesség.
2020. aug. 29. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!