Nemvárt előtt egy nappal 25ös érzékenységü tesz ha negatív akkor már biztos nincs baba?
Ez még semmit nem jelent. Nem várt előtt még egy érzékeny teszt sem mutatja ki feltétlen a terhességet, nemhogy egy kifejezetten nem érzékeny teszt.
Amúgy én még úgy tanultam, hogy a terhesség egyik legelső jele, hogy nem jön meg a vérzés. Így soha eszembe nem jutott volna előbb tesztelni, minthogy kimaradt a vérzésem. Egyébként hónapokig próbálkoztunk babával mire összejött. Sőt, amikor kimaradt, nekem rövidebb ciklusaim vannak az átlagosnál, viszont kivártam a lehető leghosszabb ciklusomat, ami 5 nappal haladta meg az akkor átlagos ciklusomat és a következő nap teszteltem. Kétségeim nem voltak ezek után, hogy összejött... Neked is ezt javaslom. Akármennyire is várod, nincs értelme ideje korán tesztelni, mert abból még bármi lehet. Ha már 2-3 napja késik, akkor érdemes a tesztelést elkezdeni és akkor is mindenképpen koncentrált vizeletből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!