Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aug.1 napjan jött meg a...

Aug.1 napjan jött meg a mensim..5-ig. Tartott. Többi lent ?

Figyelt kérdés
Ovum 17en volt. Ma volt reggel megint vereztem,delutan neztem semmi. Ez lehetett beagyazodasi verzes? Meg sohasem fordult velem elo ilyen probalkuzunk a kistesoval ez a 8.dik honap..
2020. aug. 26. 17:32
A kérdező szavazást indított:
Beagyazodas
Terhesseg
2 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Én nem hiszek a beágyazódási vérzésben.

A többiek szerint meg lehetett az , a szavazásod meg nem túl jó, mert nincs olyan lehetőség, hogy más :D Terhesség még tuti nem, beágyazódási meg orvosilag nem létezik, mivel nem magával a beágyazódással van összefüggésben, hanem az ösztrogén hirtelen változása okozhatja ami terhesség nélkül is történik. Maga mint fogalom a beágyazódási vérzés csak a gyakorikérdések oldalon mint legenda él :D Kb 2019 második fele óta :D Komolyan, mi 7 évet vártunk a babára sokat olvastam itt, mint valami függő, de ez a beágyazódási vérzés soha nem bukkant fel se kérdésként se válaszként 2019 előtt :D

Kétszer voltam terhes, egyszer ikrekkel, egyiknél sem tapasztaltam hasonlót, pedig aztán mindenre figyeltem, görbét vezettem, ovuteszteltem.

Bocsi a kusza válaszomért :D

Azért sok sikert, hátha sikeres ciklust zártok :)

2020. aug. 26. 17:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyikse
2020. aug. 26. 17:43
 3/11 A kérdező kommentje:
A szavazast veletlenul csinaltam azt ne figyeljetek :D es koszi a valaszokat..
2020. aug. 26. 17:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is aug1én volt meg utoljára.

Nekem 30 naposak a ciklusaim.

Már van 1 fiam, vele nem volt beagyazódásim. Illetve eddig bárkivel beszéltem erről, senkinek nem volt ismerősi körben.

Nekünk ez a 3.próbalkozós hónap. Fiunk elsőre "sikerült"

2020. aug. 26. 18:41
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Soha más ciklusban nem tapasztaltam ilyet, csak amikor teherbe estem: tojásfehérje állagú nyák közepén egy cérnaszálnyi vastag elénkpiros vércsíkocska nemvárt előtt 7 nappal. Semmi barnázás vagy ilyesmi. Én ezt beágyazódási vérzésnek mondtam eddig.
2020. aug. 26. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy terhesség lenne. A beágyazódás pedig nem vérzik!

Ez egy hormonzavar miatti pecsételés volt.

2020. aug. 26. 19:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyiksem. Vagy hormonzavar vagy meg fog jönni.
2020. aug. 26. 19:42
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a menstruációm után 2 héttel volt barnás folyásom a wc papíron kis rózsaszín vér is. Csodálkoztam is mert korainak gondoltam, hogy megjöjjön és későinek hogy esetleg egy kis alvadt vér maradna. Rá két-három hétre már nem emlékszem de pozitívat teszteltem. Eddig sose tapasztaltam ilyet. Vissza gondolva pozi teszt után én is beágyazódási vérzésnek gondoltam aztán így az előző válaszokat olvasva akkor hormon zavarom volt 😆
2020. aug. 26. 20:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mensi után két héttel ovu miatt barnáztál, hacsak nem 20 napos ciklusaid voltak... Mivel 2-3 héttel később teszteltél, ezért a te eseted más kategória és nem releváns. Ovu idejében lehetséges vérzés, tüszőrepedést követően, aminek még nincs köze a terhességhez.

Bár az is lehet valamire rosszul emlékszel, de a leírtak alapján ovud volt akkor :D

2020. aug. 26. 20:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor jó igazából én nem vagyok ennyire benne a témában csak eddig én is úgy tudtam vagy sok helyen hallottam olyan legendákat, hogy van beágyazódási vérzés de hiszek nektek 😃 #8as
2020. aug. 26. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!