Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van halvány csík...

Szerintetek van halvány csík a teszteken?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma vagy holnapra nem várom.A felső teszt vasárnapi,a középső tegnqpi az alsó pedig ma reggeli.Mindegyik első vizeletből készült.

[link]

Köszönöm a válaszokat,legyen szép napotok 😊

2020. aug. 25. 10:54
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Milyen erősségű tesztek? Mert azért már késik a mensid, de még a mai is nagyon halvány.
2020. aug. 28. 11:05
 22/37 A kérdező kommentje:
10-es a teszt,de nekem nagyon nehezen választódik ki a vizeletembe a hcg
2020. aug. 28. 11:20
 23/37 anonim ***** válasza:

Oh, értem.

Kívánom, hogy sikerüljön!

2020. aug. 28. 11:25
 24/37 A kérdező kommentje:
Igazából az se biztos,hogy késik.Normál esettben holnqp kellene megjönnie az a 28 napom.Ebben a hónapban 10-11 cikludnapon volt rózsaszín pecsételésem és pozi ovu tesztem ahhoz számoltam de ki tudja mikor repedt meg a tüsző úgyhogy bármi lehet
2020. aug. 28. 11:34
 25/37 anonim ***** válasza:
37%
Csak el kéne dönteni, mikor kellene megjönnie. Mert a kérdésben három napja "ma vagy holnap" volt, most meg holnapra. A tesztek pedig negatívak amúgy.
2020. aug. 28. 12:15
 26/37 A kérdező kommentje:

Kedves 25-ös!

Ezek szerint nem olvastad el rendesen amit utoljára írtam....vagy nem tudtad értelmezni.Normál esettben holnapra nem várnám,de mivel 10-11 ciklusnapon pozi lett az lh teszt így úgy gondoltam hamarabb is lesz a nemvárt napja.

De ha Te ilyen lekezelő vagy kérlek görgess tovább és ne szólj hozzá a kérdésemhez.Köszönöm

2020. aug. 28. 12:48
 27/37 anonim ***** válasza:
71%
Huh én nem látom az utolsót erősebbnek, mint a kérdésedben szereplő legerősebbet. 10es tesztként már látványosabbnak kellene lennie. Remélem nem kémiaid lesz! Drukkolok!
2020. aug. 28. 13:37
 28/37 anonim ***** válasza:
Sajnos a tesztek negatívak.
2020. aug. 28. 14:37
 29/37 anonim ***** válasza:

Amit te látsz csíknak, és amit páran próbálnak elhitetni veled, hogy az az, az csak a csík helye.

Ott lenne a csík (piros), ha lenne.

2020. aug. 28. 14:39
 30/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenki válaszát!

Már csak arra lennék kíváncsi,hogy a "csík helye" miért erősödik?

Egymás mellé rakva a tesztek ilyenek.Fentről lefelé haladva így vannak sorba:vasárnap,hétfő,kedd és legalól a ma reggeli.

[link]

2020. aug. 28. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!