Van esely a teherbeesesre?
Jangee fogamzasgatlot szedek mar 3.honapja, a level kb.felenel tartok. Mindennap 6 es 7 ora kozt veszem be, egyszer sem volt utana hasmenesem, nem is hanytam, antibiotikumot sem szedtem. Alkoholt tobbszor ittam, de kis mennyisegben es mindig megvartam a 2-3 ora felszivodasi idot, mielott barmit is ittam volna. Figyelem a testem, peteeresszeru nyakom egeszen biztosan nem volt, mellfeszulest viszont tapasztalok, gyakran vannak hangulatingadozasaim, hanyingerem. A tabletta okozhat ilyen mellekhatasokat, utanaolvastam. A parommal gyakran szeretkezunk, az aktust nem szakitjuk meg.
A multheten a tabletta beszedese utan laza szekletem volt, ezert bevettem megegy szem gyogyszert, pedig azt irtak, hogy egyszeri laza szeklet nem szamit hasmenesnek es a tablettat nem kell potolni. Lehet hogy tul magas a hormonszintem es ezert jelentkeztek ezek a tunetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!