Egyedülálló anyának lombik?
Sziasztok! Egyedülálló Anyaként hogyan induljak el ha gyereket szeretnék?
Annyi klinika oldalát elolvastam, hogyan történik a beavatkozás, de jobb lenne hallani egy saját történetet erről a folyamatról. Van erre Tb-s támogatás minden esetben?
Nőgyógyász ad beutalót? Miknek kell megfelelnem? Fiatal vagyok és jelenleg egészséges, lehet hogy elutasítanak ezért?
Volt pár éve egy rosszindulatú daganatom, kemoterápiával és sugárkezeléssel, ez esetleg indok a lombik program meglépéséhez?
Kérem csak azok válaszoljanak akik segítő szándékkal írnak!
Nem fekszem le egy férfival sem, nem szeretnék a jövőben sem férjet CSAK ez a lehetőségem van gyerekvállalásra!!
25/L
Szia! Nézd meg ezt a videót: [link]
3:30-tól lesz érdekes számodra. Ő egy leszbikus lány már 3 gyereke van a kislányát most szülte pár hete! Szerintem ha felveszed vele a kapcsolatot biztos minden kérdésedre tud válaszolni
1. Elnézést az elírásért. Igen ettől tartok én is..
2. Ismerem őt, ő nem lombikkal szült. A módszere nekem nem megfelelő.
Nagyon tudatlan vagyok a témában és ezért bocsi, de miért kell egyből lombik? Donortól kapott spermával inszemináció nem megoldás? Én a helyedben egy spermabankban kezdenék.
Illetve a kemó ronthat az esélyeiden a spontán teherbeesésre, ez indokolhatja az inszeminációt, majd a lombikot, érdemes kivizsgáltatni.
#2-es vagyok
Nem írtam egy szóval sem hogy lombikkal szült! Ezt a videóban sem említi. Én úgy gondolom inszemináció de többet nem tudok igazából! Kérdező! Te tudod hogy fogantak? Mert úgy vettem ki a szavaiból hogy nem kellett hozzá fizikailag férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!