Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez terhesség?

Szerintetek ez terhesség?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 napja kesik a mensim. 16.dpon vagyok (kb) (Nemtudom,hogy volt-e,nem homerozok,csak appban jelezte,hogy mikor volt ovu.Ciklusaim 28-30 naposak. Mensi sehol,cicijeim nagyon fajnak! Egyenlőre más tunetem semmi. Teszt eddig negatív volt,Szerintetek lehet ebből baba? Mikor teszteljek? Nektek is volt ilyen? Kinek mennyi időre mutatta ki amikor terhesek voltatok? Esetleg később lehetett ovum? Én soha nem érzem az ovumat.:) próbálkozni végig probalkoztunk.23/L
2020. aug. 16. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez bármi lehet, ha nem tudod mikor volt az ovud. Lehet terhesség, hormonális probléma, stb. Nekem menstruáció előtt 4 nappal mutatta ki.
2020. aug. 16. 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Milyen érzékenységű volt a teszt? Szerintem egy 10-esnek már mutatnia kéne, persze csak ha nem csúszott sokat a peteérésed. Amíg nem jön meg van remény, tesztelj 2 naponta. Ebben a hónapban nekem is késett, igaz "csak" 4 napot, és csak a cicim fájt nem éreztem mást, pedig én előtte már egy héttel görcsölni szoktam.
2020. aug. 17. 07:01
 3/9 A kérdező kommentje:
25-ős x-epil volt a teszt.Ma fogok ismét vagy holnap!
2020. aug. 17. 07:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Varjuk az eredmenyt. Szurkolok, hogy az legyen amit szeretnel. 😊
2020. aug. 18. 06:32
 5/9 A kérdező kommentje:
[link] a felső a mai az alsó a tegnapi szerintetek erősödött ? Vagy csak kémiai? Mellfeszules van meg gyakori vizelési inger több semmi.
2020. aug. 18. 07:51
 6/9 A kérdező kommentje:
[link] ez a tegnapi bocsi.
2020. aug. 18. 07:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan tesztel tesztelj. Mert minden teszt mas , igy nem lehet kovetkeztetni. Gratulalok ! Remeljük , erosodni fog. En is ezen izgulok az enyem ilyen. [link]
2020. aug. 18. 08:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked is!!😍! Szerintem két három nap múlva teszteljek ismét!!!😍
2020. aug. 18. 08:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Koszonom en is szoritok Erted. 😊 Tudom , hogy ket nponta duplazodik a hcg csak annyi helyen olvastam ,hogy egyik naprol a masikra negativ lett a teszt es nem birtam ki. Remeljuk a legjobbakat. 🥰
2020. aug. 18. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!