Szerintetek mikor lehetett az ovum?
A fertility 15.napra írta csak nem tudom megosztani. Sztem a 22.napon lehetett.
Köszi
Igazából beleférne a ciklu.hu is, de igen inkább a 22-i.
Lehet volt egy próbálkozása a szervezetednek, aztán végül később sikerült.
Nekem 7 év alatt a ciklus. hu soha nem húzta be jól.
tervezettbaba.hu meg a fertylity húzta mindig jól.
7.dpo-n vagy, 14 napos luteálissal van még 7 napod mensiig. 5 nap múlva már nem butaság ellőni egy tesztet, ha voltatok együtt a két vélt ovu környékén :) Hátha.
Köszi. Aug 7én és 10én voltunk együtt. Az még esélyes lehet, ugye? :) ha 9én volt ovu.
Az utóbbi 4 alkalommal pont peteérés napján voltunk együtt és sajnos nem lett semmi.
Igen, esély van rá.
Sajnos hiába az időzítés nem olyan egyszerű... mint tudjuk akik szeretnének azoknak mindig nehezebben jön :)
Egyébként a hőd szép, kívánom, maradjon fent és pozi teszt zárhassa :D
Én az utolsó ciklusomat figyeltem meg, felakartam adni elegem volt a hőmérőből, ovutesztekből... aztán az a ciklus lett pont sikeres :D Így megmaradt a görbe is emléknek :D
Közel 6 év után már kicsit untam xD
Kitartás, sok sikert!
Köszi, reggel merem amikor felkelek. 6-fel 7 között.
Mi az a 6:3 szabály?
Szájban mérsz? Mert ha esetleg nyitott szajjal alszol, attol lehet ilyesmi a gorbe.
A 6:3as szabaly igazolja, hogy volt e ovu:
6 alacsony hot 3 magasnak kell kovetnie, de a 6 alacsony ho legmagasabbika is alacsonyabban kell,hogy legyen a 3 magas ho legalacsonyabbikanal. Ha ez megvan,akkor allithato a gorbe szerint az ovu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!