Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeesés, nő felül -...

Teherbeesés, nő felül - mennyiség? Több kérdés

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Teherbe eshetek úgy, hogy mindig csak én vagyok felül a befejezésnél?

Lényegében így minden kifolyik..

27 naposak a ciklusaim, u. mensi jött júli 19. 5 napos , tehát a kövit NEM várom aug 14.-n.

1x voltunk eddig más pózban, kutya , aug 1.

2 naponta vagyunk együtt, egyszer volt, hogy 3 napos lett a szünet..

2 gyermekem van,spontán az első 2. hónapban fogant , a kisebbik meg 1 balesetből , de közvetlen gyógyszer abbahagyása után (8 nappal mensi után volt a baleset).

Mik az esélyeim ?

Ami azóta változott, 2x késett eddig életembe ez a másodk gyerkőc születése után történt illetve jó 15 - 20 kg plussz maradt rajtam :(

Nem tesztelgetek, nem méregetek semmit..

Másik kérdésem, ha sokáig húzzuk az orgazmust, ugye megnövekedik a mennyiség, az több spermiumot is tartalmaz vagy csak a különféle váladékok mennyisége növekszik?

2010. aug. 4. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze,hogy lehet!Hogyne lehetne!
2010. aug. 4. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi,első vagyok,véetlenül rányomtam a küldésre.Természetesen lehetsz terhes,mivel egyik póz sem védekezés.Előváladéktól is lehet az ember terhes,meg gyógyszer mellett,stb.
2010. aug. 4. 19:39
 3/6 A kérdező kommentje:

előváladéktól nálunk nem lesz semmi :)

3 éve megszakítással védekeztünk :)

de kifolyik, ha felül vagyok..

Amúgy kislányt szeretnénk a két hétördög mellé :)

2010. aug. 4. 19:44
 4/6 A kérdező kommentje:
inkább úgy írom, 3 éven át
2010. aug. 4. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem folyik ki minden. CSak a fölösleg....nem ezen fog múlni. SOk sikert minden pózhoz:)
2010. aug. 4. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Áááááááááááááááááááááá:))))))))

Szia!Ugyanezt a kérdést írtam ki egy pár napja!Nézd meg a válaszokat: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2010. aug. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!