Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéznétek a tesztemre?

Ránéznétek a tesztemre?

Figyelt kérdés

Facelle teszt,én halványan látom a második vonalat. nem reggeli vizeletből, 5 perc után.Alig volt normális menstruációm 2 hete, és szúrkál a hasam is. Csináljak majd még x nap múlva, vagy full nega?

[link]

2020. aug. 10. 12:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha 2 hete volt menstruációd akkor most van pete érésed amire egy érzékeny teszt reagálhat (én is jártam igy).

Illetve ha terhes lennél már leugorna a csík

2020. aug. 10. 12:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Szinte nem is volt menstruációm, 2 napig barnás folyásom volt :/
2020. aug. 10. 12:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az a tippem, hogy a hCG-hez nagyon hasonló szerkezetű LH-t mutatod ki. Ha az előző ciklusból lennél terhes, akkor ez viszont nem biztató.
2020. aug. 10. 13:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Csinalj egy LH tesztet. Szerintem is csak peteeresed van. Ez inkabb negativ. 😔
2020. aug. 10. 13:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez negatív. Az csak a tesztcsík helye amit látsz.

Van, hogy kimarad a menszesz. Ha a következő sem jön meg akkor csinálj még egy tesztet és menj dokihoz

2020. aug. 10. 14:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem középidőben pozitív volt a terhességi tesztem. Reagált az lh csúcsra. (nem, nem voltam terhes) Az ovu teszteket pont ezért használják jós tesztnek hónap végén. Van bennük valami közös. De egyébként ez egy sima negatív facelle teszt. Ha kibontod már ott van ez a vonal. Ennél a fajta tesztnel ennyire látszik a reagens helye.
2020. aug. 10. 14:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Lh csucsra reagál, nálam is ez volt.
2020. aug. 10. 15:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha Lh-csúcs, én annak is örülök! :)
2020. aug. 10. 15:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Most kell együtt lenni :D ez a teszt olyan kétcsíkos lenne két héttel a mensi után, hogy kiverné a szemed XD

Kapd el a párod az a biztos :) Terhes még nem vagy. Sok sikert!

2020. aug. 10. 15:49
 10/13 A kérdező kommentje:
Össze vissza ciklusom van. És közvetlen "menstruáció" előtt nem foganhatott meg?
2020. aug. 10. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!