47 évesen könnyü teherbe még esni?
Amíg van peteérés nem a kor számít. Viszont nagyobb a kockázata magának a terhességnek, a baba és az anya egészségének. Írhatnék még véleményt arról, hogy ez már igazán késő és fel is kell nevelni. De nyilván nem ez a kérdés, és én mindig úgy vagyok vele, ha valakinek eddig nem volt, akkor ám legyen, ha ez a vágya és most talált megfelelő társat hozzá. Akinek meg van... én félnék, hogy a meglévőket nem tudom felnevelni, ha történne velem valami.
A lényeg, hogy teherbe semmivel sem nehezebb esni, mert van aki sokkal szebb hormon értékekkel rendelkezik ennyi idősen, mint aki fiatal.
Hat nekem tuti nem lenne gond 🤣
De nem valalnam be, eleg lesz azt a harmat felnevelni aki eppen van 🙂
Az, hogy mennyire könnyű, nagyon alkatfüggő. Vannak, akik ebben a korban még remekül vannak hormonilag és alhasilag, ugyanakkor huszonévesen is vannak pajzsmirigygonddal, endometriózissal stb. küzdő fiatal nők. Nagy átalánosságban pedig nem a kor a lényeg, hanem az egyén fizikai álapota.
Inkább az egészségtelen magzat kockázata nő jobban ebben a korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!