10-es tesztnek már a nemvárt előtt 3 nappal legalább halványan mutatnia kellene ugye a terhességet, ha középidőben volt ovu?
Nekem is csak késés után mutatta, UH-s nyomonkövetéssel.
Úgy kellett csinálnom, hogy x. naptól duphaston, és ha pozitív a teszt, akkor átváltani utrogestanra. (nyilván elutazunk, és nem volt nálam a recept, doki nem tudta felhőbe felírni, így mire elkezdhettem a pótlást eltelt a pozitív teszt után 3 nap, jelenleg 27. hétben vagyunk)
Ez már az én hülyeségem. Rendeltem egy nagy csomó tesztet, nem megyek bele tönkre anyagilag. :-)
Köszönöm a válaszokat!
Ha tutira tudod az ovu napját, akkor lehet már pozitív, igen. Drukkolok!
(én 7+0-nál kaptam progi pótlást)
Köszönöm! :-)
Ja, az kimaradt, hogy teszteltem egyet reggel és sajnos csont negatív. :(
De amíg meg nem jön, még nem adom fel.
11-es vagyok. Nekem a késés napján volt olyan halvány, hogy inkább csak beképzeltem, hogy ott van a csík. 3 nappal később volt látható, halvány csík. Mindegyik 10-es teszttel. Nyugi. Ennyivel előbb nem biztos, hogy mutat bármit is.
Nem gonoszságból írta, aki azt írta, hogy felesleges ilyen korán tesztelni, hanem azért, mert tényleg korai. Most teszteltél, és negatív lett. Nem nyertél semmit ahhoz képest, mintha vártál voltna a nemvárt napjáig.
Még mindig 11-es.
Pár hónapig én is ezzel szivattam magam. Aztán ráálltam a nemvárt napjára, mert így még 3 napom volt reménykedni, hogy jajj, mi van ha pozitív lesz. Nekem jobb volt így. De aztán mindenki másmilyen. A 10-es teszt továbbra sem 99%-os nemvárt előtt, most fejből nem mondom meg mennyi, de a predictorra azt hiszem rá volt írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!