3 nappal ovuláció előtt mennyi az esélye a teherbeesésnek?
07.31.-én (pénteken) halvány két csík jelent meg az LH teszten. Aznap este együtt voltunk a párommal. Szombaton és vasárnap egyértelműen pozitív lett az LH teszt. Elméletileg ma (hétfő) van az ovulációm. Szerintetek lehet ebből terhesség?
Tudom, hogy türelmesnek kell lennem és majd akkor derül ki, ha eljön a nemvárt menstruáció első napja. Két vetélésen vagyok túl, korábbi terhességeim előtt lehetőségünk a gyakoribb együttlétre, most azonban csak így tudtuk megoldani sajnos. Attól tartok, ez túl korai időpont volt. Mostanra elkeseredettségemben ott tartok, hogy nem tudom türelmesen kivárni a tesztelés időpontját, inkább érdeklődök mások tapasztalatairól.
Szia, van fent egy angol nyelvű tanulmány arról hogy ovulaciohoz képest hany nappal történő aktusbol lehet terhesség.
Azt hiszem 6 nap volt a választóvonal, tehát nem teljesen igaz amit az első irt. De be is linkelek róla egy cikket, az ábrát angoltudas nélkül is lehet érteni.
A három nappal meg teljesen jó vagy, de a kettő és egy a legjobb. Azt is olvastam hogy a csak ov. napján történő egyuttletnel pl nagyobb esély van a kémiai terhességet.
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszát. :)
Nem igazán tudok most másra gondolni, csak arra, hogy teljen már el ez a két hét és tesztelhessek.
Igen, teherbe lehet így esni. 🙂 Abban a ciklusban egyetlen egyszer, a 20. napon voltunk együtt a férjemmel. Mivel csak a 40. ciklusnapon lett nagyon halvány a teszt, fájt a derekam, a bal petefészkem és mellette barnáztam, ezért már a 6. hét előtt ultrahangoztak, hogy kizárják a méhen kívüli terhességet. Aztán fenyegető vetélés miatt a 13. hétig heti 2-3 alkalommal kellett mennem a kórházba vagy a rendelőbe, mindig meg is ultrahangoztak a dokik. A korai és gyakori vizsgálatok miatt a magzati méretből számolva tudtuk meg, hogy a 23. ciklusnapon fogant, tehát 3 nappal az együttlétünk után. És fiú lett, pedig azt mondják, hogy az Y kromoszómás spermium nem él tovább 48 óránál.
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön a baba és hogy ezúttal minden rendben legyen!
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!
Biztató, amiket írtál. :)
Nektek pedig nagyon nagyon gratulálok!
Tulajdonképpen mindig fiút szerettem volna első babának, de most nem is foglalkoztat a neme, csak az, hogy sikerüljön és legyen egészséges.
A fenyegető vetélés alatt kezeltek valamivel vagy csak vizsgálatokkal nyomon követték?
jajj de jó!
Gratulálok mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!