Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A beágyazódás 1 het vagy 2?

A beágyazódás 1 het vagy 2?

Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább 2. Nekem pl 12 nap volt.
2020. aug. 2. 20:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor ha mondjuk november 29.en voltam a parommal es december 22.en estem teherbe orvosok szerint akkor lehet akkor estem teherbe vagy kesobb?
2020. aug. 2. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem. Egy hónapra rá nem eshetsz teherbe. A “később” részt meg nem tudom értelmezni.
2020. aug. 2. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez most nagyon kusza, de a két időpont amit te adtál most, majdnem egy hónap különbség van. Annyit azért nem tévednek. Nem értem pontosan, hogy mire vagy kíváncsi.

Én úgy tudom, hogy egy hétnél azért több idő a beágyazódás.

2020. aug. 2. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha november végén voltál együtt a pároddal, akkor kb december 10ig derülhet ki terhességi teszttel a dolog.

December 22én már másik ciklusod van.

2020. aug. 2. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem te voltál itt valamikor január végén is? Ha az orvosok szerint december 22 körül fogant, akkor nem lehet a novemberi aktusból. Ha ez a kérdés.
2020. aug. 2. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!