Tenyleg letezik beagyazodasi verzes? Ha igen, ez az volt vagy felfazas/fertozes?
Figyelt kérdés
Mindig ovszerrel vedekezunk es nem emlekszem olyan alkalomra, amikor barmi problemank lett volna vele. 6-an kell megjonnie, de mostanaban 30-33 naposak a ciklusaim, igy ez csak kb. 6-a. Egy hettel ezelott egyik nap nyolcszor mentem mosdoba, a nap kozepen ketszer nagyon nagyon fajdalmas volt, a vizelet nem szinezodott el, csak a papir volt rozsaszin foltos. Akkor bevettem monuralt es walurinalt szedtem par napig. Ez 24-en tortent, elotte 13-tol majdnem minden nap egyutt voltam a baratommal, azota semmi (tavkapcsolat). Mensi elott nagy pattanas jon az arcomra (most is), de feszul a mellem is es mar honapok ota "eltunt" a termekeny nyakom, ami jelezne a peteerest, illetve a menstruáció kezdetet2020. aug. 1. 22:51
11/15 anonim válasza:
Canesten+pimafucort hüvelygombára van. Ez húgyúti fertőzés, semmit se érnek rá. Dokihoz kell vizeletet vinni, vagy kórház laborba beutalóval és utána valószínűleg kapsz egy antibiotikumot ami ér is valamit. Ha nem kezelik akkor meddőséget is okozhat azt mondják, és ha enyhülne is akkor vissza fog térni, mert nincs kikezelve.
12/15 A kérdező kommentje:
Nogyogyaszhoz vagy eleg ha haziorvoshoz megyek kerni beutalot laborba?
2020. aug. 2. 17:32
13/15 A kérdező kommentje:
Nem budapestikent mehetek a Semmelweis klinikakra holnap? 2 oratol ugyelet van.. Az sztk, ahova tartozunk, jelenleg csak idoponttal lehet bejutni nogyogyaszhoz es urologushoz is, ami tobb het varakozast jelentene.
2020. aug. 2. 17:56
14/15 anonim válasza:
Háziorvos ad beutalót laborba. De most oda is azt hiszem telefonon be kell jelentkezni a vírus miatt. Én egyszer felfázással elmentem nőgyógyászhoz, aki felírt találomra valamit. Beszedtem, semmit se ért. Aztán 1 hét múlva mentem háziorvoshoz, aki kiakadt miért azt szedtem. Hát mert a nőgyógyász azt írta fel. Szóval saját tapasztalatomból jobban jársz háziorvossal.
15/15 A kérdező kommentje:
Lehet... 2 eve van ez a haziorvosom, barmivel mentem hozza, mindig felhuzott szemoldokkel csodalkozott, hogy mi lehet😂
2020. aug. 2. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!