Szerintetek ezek halvány tesztek? (Szerintem nem, de van aki azt mondja)
Jól van na, meg ne egyél már minket!
Komolyan, csak érdekelt, nem tudtam, hogy már ezt is lehet kiállításra vinni, vitrinben mutogatni.
🤷
Hiába na, én még '85-ös születésű vagyok, lehet maradi.
Köszönöm.
Nyilván ha minden olyan f..sza lenne, nem biztos, hogy így döntöttem volna.
Kérdező, igen, pozitív tesztek, nem hakványak.
Így már jobban alszol reméljük.
Senki nem hisztizik, én csak nem értem, hogy mi ez a görcsölés egyeseknél a teszt körül.
Egyiknek határozott pozitív, de megkérdezi. A másiknak halvány jele nincs a második csíknak, mit kell ennyire drámázni? Ha egy csík, nem terhes. Ha kettő, akkor terhes.
Akinek meg negatív, inkább éljen rendesen nemi életet a hülye tesztelgetés helyett.
Kedves kérdező, ez nem lh teszt, hogy csak akkor pozi, ha erősebb a teszt csík a kontrollnál :)
Halvány terhességi tesztnek meg az minősül, amit nagyon nézni kell, hogy van e ott két csík.
Ezek szép pozitív tesztek, nekem talán ilyen erősek se lettek mikor terhes voltam.
Érthető sokak kifakadása, mert ezen nincs mit értelmezni, és ha már itt olvasgatsz biztos vagyok benne, hogy láttál már halvány tesztre vonatkozó kérdést amin te se láttad a második csíkot.
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!