Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sok hasonló topik van viszont...

Petraaa999 kérdése:

Sok hasonló topik van viszont mindegyik régi, szeretném ha lenne egy új ebből! Párommal több hónapja próbálkozunk a baba projekttel viszont még mindig semmi, dokihoz még nem szeretnék menni, hisz az én 6 hónapom még nem sok.szerintetek?

Figyelt kérdés
Tegnapra nem vártam. Ma még mindig semmi viszont a derekam már nemvárt előtt 1 nappal fájt, azt hittem megjön de mégse.(általában este érzem hogy fáj, reggelre megjön). Mellem nagyon fáj és már most láthatóan sokat nőtt a 2 hete vett bikinim nem jó rám.. tesztet csináltam a mai nap is, sajnos negatív, érdekelne hogy más is járt már e ilyen cipőben, reménykedhetek e még? vagy szimplán csak sokat késik.. Már nagyon jó lenne egy babóca.

2020. júl. 29. 08:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a nem várt napján negatív lett a teszt (Clearblue). Egy héttel később egyértelmű pozitív. 2x. Aztán az Uh is megerősítetts. Már a negatív eredménnyel is tudtam, éreztem, tünetekből is, hogy ebből baba lesz csak elsiettem a tesztelést. (Életemben először teszteltem a megérzésemre hagyatkozva, pedig másfél, két éve próbálkoztunk.)
2020. júl. 29. 15:33
 12/19 A kérdező kommentje:
De jóóó. Végre valami jó hír is. Remélem mi is hasonlóan járunk! Nagyon örülnénk.
2020. júl. 29. 15:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szurkolok, hogy veletek is így legyen :)
2020. júl. 29. 18:24
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ilyen korán még nagyon nem kellene növekednie meg fájnia a mellednek a terhességtōl. Nekem sima mensinél is szokott fajdogalni.Nekünk első baba első alkalommal sikerült, 30 évesen, még az ovut sem számolgattam, csak megbeszéltük férjjel, hogy mostmár jöhet a baba. Szóval valahogy így lehet a "becsúszás" is :) Ne stresszeljél rá, menj el dokihoz, ha most nem sikerült a baba, hogy minél hamarabb kiderüljön, ha van valami probléma. Én nem várnék, de csak azért, hogy minél hamarabb összejöjjön a babóca! Drukkolok nektek! :)
2020. júl. 29. 18:43
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! :)

Kedves utolsó! Szerintem ti nagyon szerencsések vagytok akkor! Bárcsak mindenkinek így menne aki szeretné. 😊

2020. júl. 29. 20:28
 16/19 A kérdező kommentje:
Fehér krémes folyás jelenthet valamit? Nekem menzesz előtt inkább vizes volt eddig.
2020. júl. 29. 20:30
 17/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell engem lepontozni, vegyétek figyelembe, minden ember más és más, nekem nagyon korán érezhetőek voltak a tünetek, pedig már teljesen lemondtam arról, hogy összejön.

Utolsó neked lehet fájni szokott a melled mindig, nekem meg pl. a friss terhességemig soha.

Kérdező a krémes folyás nem jó, konzultálj a nógyógyászoddal és használj hüvelykapszulát.

2020. júl. 31. 21:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi lett veled Kérdező?
2020. aug. 13. 15:15
 19/19 A kérdező kommentje:
Sajnos megjott 4 nap kesessel. Azóta újabb próbálkozáson vagyunk túl, talán majd ez a hónap 😊
2020. aug. 15. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!