Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? (Hosszú lesz!)

Szerintetek? (Hosszú lesz!)

Figyelt kérdés

Júniusban kimaradt a menzeszem,nem tudom miért,de kimaradt.

Júliusban 18án jött meg,6 napig tartott,de nem volt erős,pedig tavaly mikor 1x kimaradt akkor a kövi nagyon erősen volt meg,pirosas barnás volt(bocsi a részletekért),mindig sötét piros szokott lenni,majd 5-6.nap barna,most semmi csak a ez a színű vér.

Együtt voltunk védekezés nélkül párommal,júli 1,8,12,16,25,28

Ovut és peteérést nem tudok,nem mérem a hőmet,nem ovu tesztelek.

Dokihoz csak augusztus közepére kaptam időpontot,így még semmit se fogok megtudni.

Ha jól tudom menzesz elött nem volt ovum mert nem jött meg júniusban,legalábbis ezt mondták nekem.

Most nem tudom mikor lehet,elméletileg kalkulátor szerint 30-aug.5-éig bármikor lehet.

Viszont hányingerem van,fáradtabb vagyok mostanság,émelygek és a mellem hol fáj hol zsibbad,van már gyerekem tejem még van így a tejcsatornáim is szoktak fájni.

Tesztem:volt 2 halvány tesztem,az egyik x-epil a másik valami dm-es otthoni teszt.

Gabriel viszont negatív.

Így gondolom nincs baba,vagy ha volt is akkor valószínű elment vagy nem tudom.

Szerintetek mikor kéne együtt lennünk,hogy összejöjjön a baba?

Semmi beszólogatós embert nem kérek,nem vagyok tizenéves ismerem a biológiát és tisztába vagyok mindennel,de ezt most sajnos én se tudom.

2020. júl. 28. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Kedves, pont a ciklushosszod hagytad ki az infókból :D Ha július 18-án volt meg és mondjuk 14 napos a luteális szakasz (ovu utáni napok száma) és neked 30 napos a ciklusod, akkor 30napból 14 nap, 16. ciklusnapon lesz ovud. Ma vagy a 11. ciklusnapodon.

De mivel 12-16 nap is lehet a luteális szakasz, és te nem tudod a tied milyen hosszú, (mert ez egyéni, ha pl 15 napos átlagosan neked, akkor néha 14 vagy 16 , de 12-13 soha nem lesz, ez ennyire fix) Szóval ezek alapján érdemes próbálkoznotok 30 napos ciklus esetén 14-18. ciklusnapok között.

Pici matekkal számolhatod is ki, hogy neked mi hogy :)

Sok siker!, de minden esetre most a héten kétnaponta legyetek együtt, akkor megtettetek mindent amit lehetett.

2020. júl. 28. 18:00
 2/2 A kérdező kommentje:

A ciklusom össze vissza van,volt már 30,33,39napos is.

Így nem tudom.

Köszönöm a segítségedet,próbálom kimatekozni,de azért 2-3naponta együtt leszünk ha tudunk.

2020. júl. 28. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!